Haberler

Zeybekci "Biz Hizmet Delisiyiz"

Güncelleme:

Zeybekci, Denizli'deki adayların tanıtım toplantısında kentte 20 belediyenin hepsini AK Parti'li belediye yapmak için hedef koyduklarını söyledi.

Zeybekci: "Biz hizmet delisiyiz" - DENİZLİ

Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de

- Bakan Zeybekci, partisinin Denizli'de aday tanıtım toplantısına katıldı

- Zeybekci: "Biz hizmet delisiyiz. Bazıları bize der ki, bu adam da deli, evet biz deliyiz. Biz bu milletin delisiyiz, biz bu hizmetin sevdasının delisiyiz"

- "Bizim demokrasimiz var oldukça milletimizin iradesi var oldukça AK Parti hizmetleri on yıllar boyunca devam edecek"

- "Onlar ne kadar isterse istersin, ne kadar gayret gösterirlerse göstersinler bu ülkede kriz çıkmaz ve çıkmayacak, asal böyle birşey olmayacak"

DENİZLİ (AA) - Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye ekonomisinin güçlü olduğunu belirterek, "Onlar ne kadar isterse istersin, ne kadar gayret gösterirse göstersin bu ülkede kriz çıkmaz ve çıkmayacak. Asla böyle bir şey olmayacak" dedi.

Zeybekci, Hasan Güngör Spor Salonunda düzenlenen Denizli'deki adayların tanıtım toplantısında kentte 20 belediyenin hepsini AK Partili belediye yapmak için hedef koyduklarını söyledi. Denizli'nin dünyanın en güzel şehri olan Singapur'dan daha güzel olduğunu savunan Zeybekci, AK Partini desteği, Denizlilerin inancıyla kentte alt ve üst yapıda güzel şeyler hayata geçirdiklerini bildirdi.

"Dünyanın en güzel şehrinde ne varsa şimdi Denizli'de var. Denizli'de ne varsa ilçelerde olacak" diyen Zeybekci konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz hizmet delisiyiz. Bazıları bize der ki, bu adam da deli, evet biz deliyiz. Biz bu milletin delisiyiz, biz bu hizmetin sevdasının delisiyiz. Biz AK Partililer olarak hep beraber deliyiz zaten. Hizmet yolu uzun bir yol. Allah nasip edecek inşallah göreceksiniz. Bizim demokrasimiz var oldukça milletimizin iradesi var oldukça AK Parti hizmetleri on yıllar boyunca devam edecek" dedi.

Milletin 5 bin yıllık tarih boyunca asla diz çökmediğini "aman" demediğini "teslim" olmadığını ifade eden Zeybekci, şunları söyledi:

"Aç kaldık, susuz kaldık, balkanlardan gelişimizde yaklaşık 3 milyon kayıp verdik. Biz Anadolu'nun her karışını şehit kanıyla suladık. Biz bize saldıranlara asla aman demedik, diz çökmedik. Çanakkale ve Allah'u Ekber dağlarında, Yemen çöllerinde destanlar yazdık. Kırıldık ama teslim olmadık. Bize oyunlar düzüyorlar, tuzaklar kuruyorlar. Allah'ın izniyle o oyunlar da, o tuzaklar da her seferinde başlarına dolanıyor. Bundan sonrada böyle olacak. Bu millet bunlara pabuç bırakmayacak, Recep Tayyip Erdoğan bunlara pabuç bırakmayacak. Bunlara dersini öyle verecek, öyle bir gönderecek ki bir daha gelemeyecekler. Bu günler geçecek. Türkiye'de kriz, bunal yaratmaya çalışıyorlar. Artık Türkiye'de onlar geçti. Bu millet davasının peşinde.. Eskisi gibi öyle adamlarını idam sehpalarına gönderecek millet değil artık uyandılar. Onlar oyunlar ve tuzaklar kuracaklar, bu millet tokatların en muhteşemi ile demokrasi tokadıyla cevap verecek."

- "Bu ülkede kriz çıkmaz ve çıkmayacak, asla böyle bir şey olmayacak"

Zeybekci, Türkiye'nin ekonomisinin sağlam olduğunu dile getirerek, "Ayağı o kadar sağlam ki, onlar ne kadar isterse istersin, ne kadar gayret gösterirse göstersin bu ülkede kriz çıkmaz ve çıkmayacak. Asla böyle bir şey olmayacak. Ben Aydın'da söylemiştim, bundan kimse alınmasın. Bunda bizim hiçbir kardeşimize hararetimiz yoktur. Bu ülkeye kefen biçenlere, tuzak kuranlara, çukur kazanlara, milli iradesine kastedenlere söyledik bunu. Ülkenin seçilmiş başbakanına kastedenlere söyledik. Sözümüzde şuydu: 'Köpekler istedi diye atlar ölmez' merak etmeyin. Çok beklerle daha, bu hükümet destanlar yazıyor" diye konuştu.

Zeybekci, 30 Mart seçimlerinin ardından, Çınar Meydanında kalabalık hemşehri topluluğuyla Tavas Zeybeği oynayarak hem kutlama yapacaklarını, hem de rekor kıracaklarını söyledi.

AK Parti Aday Tanıtım toplantısına Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli İl Başkanı Avni Örki ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Güngör Ak Parti Türkiye Denizli Politika Güncel Haberler

title