Haberler

Zeybek Sevgisi Yağmuru Yendi

Balçova Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun yılsonu gösterisinde haziran yağmuru sürprizi yaşandı.

Balçova Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun yılsonu gösterisinde haziran yağmuru sürprizi yaşandı. Açık Hava Tiyatrosundaki gösteride izleyiciler şemsiyelerini açıp gösterileri izlemeye devam etti.

Balçova Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun İzmir Ekonomi Üniversitesi Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlediği halk oyunları gösterisi, Balçovalıların sanata verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdi. Gösteri başlamadan bastıran yağmura aldırış etmeyen izleyiciler alkışlarla tempo tutarak gösterinin başlamasını istedi. Sahneye çıkan ekipler, Türkiye'nin değişik yörelerinden derlenen halk oyunları gösterilerini başarıyla sunarken izleyicilerin coşkusu daha çok arttı.

"BALÇOVA HİÇBİR ZAMAN KÜLTÜRÜNÜ UNUTMADI"

Geceye katılarak yağmurun altında bir konuşma yapan Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya "Bu yağmurun altında beklediğiniz, gençlerimize sanatçılarımıza destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Balçova hiçbir zaman kültürünü unutmadı. Biz Anadolu kültürünün yaşaması için elimizden gelen her desteği veredik bundan sonra da vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. Gecenin sonunda tüm ekipler sahneye çıkarak izleyicileri selamladı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balçova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title