Haberler

Zerrin Özer Kanser mi?

Güncelleme:

Usta sanatçının geçtiğimiz günlerde bir hastanede test yaptırdığı ve sonuçların kötü çıktığı iddiasını menajeri yalanlayarak, "Zerrin Hanım kanser değil." dedi.

Zerrin Özer'in geçtiğimiz günlerde Beykoz'daki bir hastanede PET-BT testi yaptırdığı, sonuçların kötü çıktığı iddiasına sanatçının menajeri Gamze Sun'dan yanıt geldi.

"KANSER DEĞİL"

Sun, sonuçların temiz çıktığını, Özer'in kanser olmadığını söyledi: "Zerrin Hanım daha önce hatalı bir bel fıtığı ameliyatı geçirmişti. O hata nedeniyle üç ameliyat daha olması gerekti. Bu arada pankreasında da bir rahatsızlığı vardı ama bahsedilen testin sonuçları temiz çıktı. TRT Müzik kanalındaki programının çekimlerine o operasyonlar sebebiyle gidemedi. Programa 1 Haziran itibariyle yeniden başlayacak. Şu an evinde istirahat ediyor."

PET-BT NEDİR

Gelişmiş görüntüleme yöntemi olan PET-BT kanser şüphesi olan lezyonların tanımlanması, kanser tanısı koyduktan sonra yayılımının saptanması ve tedaviye yanıtın belirlenmesi amacı ile kullanılan bir yöntem.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Zerrin Özer Beykoz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

HAYRAN KİTLESİ:

Şu dünya üzerinde imajını hiç değiştirmeyen tek kadın heralde zerrin özerdir.

22
3
yanıtYanıtla
Zehra:

Gebersin yalaka. Ne cirkin olmus orasini burasini sisirtmis.

4
19
yanıtYanıtla
canısı:

eskiler gibi var mı ki yaaa. gitme bizimle kal. . . acil şifalar. . .

19
3
yanıtYanıtla
özgemobilWeb@haberler.com:

Ne kadar cirkinlesmis istahim kacti

4
18
yanıtYanıtla
FATMA BERLIN IZMIRmobilWeb@haberler.com:

Gecmis olsun Zerrin ablada benim gibi yemekden pankreas olmus.Allah kendisini korusun

11
5
yanıtYanıtla
deli paşa:

çok güzel bir kadın Allah gönlüne göre versin

11
3
yanıtYanıtla
sananemobilWeb@haberler.com:

Allah tum hastalara hasta olanlara sifaa versinn iiyi kotu dili dini fark etmezz soncta insanizz unutamamak gerekk yazik.

12
1
yanıtYanıtla
Emirhan Mobil-IOS:

Zenci bir adam getirmişti bu bi ara yanında sevgili diye bir kaç ay gezdirdi yanında şimdi geçmiş olsuna gelir geçirir Hastalığını

1
6
yanıtYanıtla
Zehra:

yorumumu bekliyorum.

1
1
yanıtYanıtla
berfinmobilWeb@haberler.com:

Deli pasa

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title