Haberler

Zenium Türkiye Ekibi Büyüyor

Güncelleme:

Zenium, İstanbul One Veri Merkezi'nin yönetimini telekom ve veri merkezi sektörünün deneyimli isimlerinden Mustafa Eden'e emanet etti.

Zenium Technology Partners, Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyete geçen Istanbul One veri merkezi ile yakalanan ivme ve planlanan büyümeyi desteklemek hedefi ile Türkiye ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Telekom ve veri merkezi sektörünün deneyimli ismi Mustafa Eden, 1 Eylül itibariyle Veri Merkezi Tesis Yöneticisi olarak görev yapmaya başladı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun olan Eden, profesyonel kariyerine 1987 yılında Ericsson'da Saha Mühendisi olarak başladı. Eden, 1995 yılına kadar şirketin Almanya ve İran'daki farklı operasyonlarında görev aldı. 1996-1998 yılları arasında Mass Kablo'da Satış Mühendisi olarak görev yaptı. 1998 yılında Turkcell'de göreve başlayan Eden, Turkcell bünyesinde bugüne kadar farklı pozisyonlarda çekirdek ağ yaygınlaştırılması, altyapı yönetimi ve teknoloji binalarının altyapı operasyonlarında görev aldı. Mustafa Eden'in Moldova, Rusya, Kazakistan, İsveç ve Kuzey Kıbrıs gibi farklı ülkelerde de deneyimi bulunuyor. Sektörde 20 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Mustafa Eden, bugüne kadar 31 farklı lokasyonda toplam 21 bin metrekare alanın yönetiminde görev yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Dudullu Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title