Haberler

Yenişehir'de Zenginleştirilmiş Kütüphane Açıldı

Güncelleme:

Yenişehir Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulunda, Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında yaptırılan Zenginleştirilmiş Kütüphanenin açılışı yapıldı.

Yenişehir Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu'nda, 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında yaptırılan 'Zenginleştirilmiş Kütüphane'nin açılışı yapıldı.

Açılışa, Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Dağ, Şube Müdürü Mustafa Bakkal ve okul müdürleri katıldılar. Açılışta konuşan Kaymakam Mustafa Özarslan, "Bu kütüphane ile dördüncü kütüphaneyi açmış bulunuyoruz. Bilgi iletişim çağında artık bilgiye ulaşım çok hızlı ve kolay. Ancak estetik ve konfor yönünden çekici kütüphaneler ve kitap; çocuklarımıza güzel alışkanlıklar kazandırma yönünden rakipsizdir. Kütüphaneler günün koşullarına, zamanın ruhuna uygun hale getirilmelidir. Okul yöneticilerimiz ve okul aile birlikleri bunu gerçekleştiriyor. Kaymakam olarak ben de çalışan, didinen müdürleri ödüllendiriyorum" dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kütüphanenin açılışı yapılırken, Kaymakam Dr. Mustafa Özarslan, Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu Müdürü Kutlay Su'ya çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarı belgesi takdim etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Özarslan Yenişehir Akdeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title