Haberler

Zengin: "Galatasaray'ın, Chelsea Karşısında Tur Atlamasını İstiyorum"

Beşiktaş’ın Kaptanı Tolga Zengin, Avrupa’da, Beşiktaş ile başarı yakalamak istediğini söyledi.

Beşiktaş'ın Kaptanı Tolga Zengin, Avrupa'da, Beşiktaş ile başarı yakalamak istediğini söyledi.

Bahçeşehir'de bir okulun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen tecrübeli kaleci Tolga Zengin, küçük sevenlerinin sorularını yanıtladı.

"BU KULÜPTE AVRUPA'DA BAŞARI YAKALAMAYI DAHA ÇOK İSTERİM"

Bir öğrencinin, 'Avrupa'da oynamak isteseydiniz hangi kulübü seçerdiniz?' sorusu üzerine Zengin, "Ben de Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmek isterim ama şuan oynadığım kulüp de çok büyük bir camia. Severek oynadığım bir kulüp. Beşiktaş ile Avrupa'da başarı yakalamayı daha çok isterim. Ondan sonrası dediğim gibi ilerleyen dönemlerde düşünülecek konu. Şuan kafamda şu takımda oynayayım diye bir düşüncem yok. Sadece işime konsantre oluyorum"dedi.

"BEŞİKTAŞ'TA İLK MAÇIMI TRABZONSPOR'A KARŞI OYNADIM"

En unutamadığı maçlardan birisinin İnter maçı olduğunu hatırlatan tecrübeli kaleci, "İlk defa katıldığım Şampiyonlar Lig'inde çok güzel bir galibiyet almıştım. Benim de diğer arkadaşlarım gibi galibiyette payım vardı. Onun haricinde Beşiktaş transferim sonrasında ilk maçımı Trabzonspor'a karşı oynamam oldu. Bunlar unutamayacağım maçlardır" diye konuştu.

"GALATASARAY'IN, CHELSEA KARŞISINDA TUR ATLAMASINI İSTİYORUM"

Türk futbolu için Galatasaray'ın, Chelsea karşısında tur atlamasını istediğini vurgulayan Zengin, "Neticesinde Avrupa'da Türkiye temsil ediliyor. Önemli olan Türkiye'nin adını daha iyi bir şekilde duyurabilmektir" şeklinde konuştu.

"FUTBOLDA KENDİNİ ÖRNEK ALDIĞI İNSANLARDAN BİRİ ŞENOL GÜNEŞ'TİR"

Futbolda örnek aldığı insanlardan birisinin Şenol Güneş olduğunu belirten Zengin, "Benim için çok önemli bir insandır. Hem insanlık anlamında, hem teknik direktörlüğü ve başarıları anlamında örnek aldığım kişidir. Kalecilik yönünden Rüştü Reçber'i örnek alırım. Çok özel yeteneği olan bir kaleciydi" dedi.

"TRABZONSPOR'UN MENFAATLERİ İÇİN BUNUN BÖYLE OLMASI GEREKİYORDU"

Trabzonspor'dan, Beşiktaş'a transfer olma sürecine bir daha dönmeye gerek olmadığını belirten Zengin sözlerini şöyle tamamladı: "Uzun bir süreçti. Öyle olması gerekiyordu. Trabzonspor'un menfaatleri için bunun böyle olması gerekiyordu. Doğru bir tercih yaptığımı da düşünüyorum."

Yapılan panelin ardından Beşiktaş'ın Tolga Zengin'e plaket ve kara kalemle yapılmış kendisine ait resim hediye edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tolga Zengin Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title