Haberler

Zenbilci ile Tayyibe Dağtekin Helalleşti

Sarıçam Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci’nin, seçim çalışmaları sırasında Tayyibe Dağtekin isimli kadına küfür ve hakaret ettiği yönünde bazı internet haber sitelerinde yer alan habere, Dağtekin’den tepki geldi.

Sarıçam Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci'nin, seçim çalışmaları sırasında Tayyibe Dağtekin isimli kadına küfür ve hakaret ettiği yönünde bazı internet haber sitelerinde yer alan habere, Dağtekin'den tepki geldi.

Başkan Ahmet Zenbilci'nin 8 Mart Cumartesi günü seçim çalışmalarında Yeşiltepe Mahallesi'nde ev ziyareti yaptığı sırada Tayyibe Dağtekin ile tartışmaya girmesinin internet medyasına sızdırılmasının arkasında siyasi hesaplar olduğu belirtildi.

Başkan Zenbilci ile tartışan Tayyibe Dağtekin, tartışmanın bu kadar büyütülmesinden ve basına sızdırılmasından hatta cep telefonlarına mesaj olarak gönderilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Tayyibe Dağtekin, Başkan Zenbilci ile ilk defa karşılaştığını belirterek, "Bir anlık gelişen tartışma ile başkanımla aramızda gerginlik oldu. Daha sonra tartışmamızın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını anladım. Birbirimizi kırmış olabiliriz ama bu sadece bizi ilgilendirir. Böyle olmasını istemezdim. Biz ailecek AK Partiliyiz, bu tartışmada aile içi meselesidir. Bu tartışmayı kimse siyasi malzeme yapmasın. Diğer siyasi partiler bundan kendilerine bir sonuç çıkartmasınlar. Onlar kendi hizmet ve projeleri varsa onlarla halkın karşısına çıksınlar" dedi.

Başkan Ahmet Zenbilci'de Tayyibe Dağtekin'i ziyaret ederek karşılıklı helalleştiklerini belirterek, "Tayyibe abla ile aramızda bir yanlış anlaşılma var. Bu yanlış anlaşılmadan kaynaklanan tartışmayı kendilerine malzeme yapmak isteyenler, bunu fırsat olarak görenler yanılıyor" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Zenbilci Ak Parti Sarıçam Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title