Haberler

Zenbilci: "Hizmet Yapmanın Sefasını Sürdüm"

Sarıçam Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, rakiplerin kendisini 5 yıl boyunca sefa sürmekle suçlamasına, “Evet 5 yıl boyunca vatandaşı, tozdan çamurdan kurtarmak için mücadele ederek hizmet etim. Sarıçam’da hizmetin sefasını sürdüm” dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, rakiplerin kendisini 5 yıl boyunca sefa sürmekle suçlamasına, "Evet 5 yıl boyunca vatandaşı, tozdan çamurdan kurtarmak için mücadele ederek hizmet etim. Sarıçam'da hizmetin sefasını sürdüm" dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Kürkçüler Göztepe, Esentepe ve Orhangazi mahallelisinde yapılan toplantılarda rakip adayların mahallelerde bazı sorunlu sokaklara ve parklara ilişkin yerlerin fotoğraflarını çekerek el broşürü dağıttıklarına dikkat çekti.

Bu broşürlerde her mahallesinde sadece 3-5 problemli yer bulduklarına dikkat eken Zenbilci, "Burada bizim yaptığımız park ve yollara ilişkin eleştiriler sıralanıyor. Mahalle halkı problemler içinde yaşarken bende sefa sürmüşüm. Ben safa sürerken de Sarıçam sürekli küçülmüş. Bu eleştirilere ben şöyle cevap veriyorum. Evet, 1850 ayrı sokak ve yolu sıfırdan yol olarak açtık, ardından da bir milyon 300 bin metrekaresini asfalt ile bir milyon 100 bin metrekaresini de kilit parke ile kapladık. Yine 70 ayrı park alanının bir kısmını dinlenme, bir kısmını çocuk oyun alanı ve bir kısmını da spor alanı olarak düzenleyerek, yine sizlerin acı ve tatlı günlerinde yanında olarak, kültürel ve sportif etkinliklerle ilçemizin tanıtımını yaparak, bölge halkımızın kültürüne hizmet ederek sefa sürdüm. Yani ben hizmet yapmanın sefasını sürdüm. Rabbim beni sizlere hizmet ettirdiği için şükrediyorum. Bundan sonrada sizlere hizmet etmek için mücadele edeceğim" diye konuştu.

Başkan Ahmet Zenbilci, Sarıçam ilçesinin yapılan hizmetlerle geliştiğini kamu yatırımları ile de daha da ileri seviyeye ulayacağını belirterek, "Bundan sonra daha çok sosyal ve ekonomik kalkınmanın sağlanması için hizmet üreteceğiz. Bunun için sizlerin desteğini istiyorum. Seçime 12 gün kaldı. Bu süre içinde üzerinde başka partilerin bayrakları da olsa gidelim destek isteyelim" dedi.

Bu arada MHP'den Sarıçam Belediye Başkan Aday adayı olan Mehmet Kubat ve birlikte çalıştığı ekip arkadaşları da Esentepe Mahallesinde düzenlenen bir toplantıda AK Parti'ye katıldılar. Başkan Zenbilci, Kürkçüler Göztepe Mahallesinde seçim bürosunu ilçe Başkanı Cengiz Yalman ve AK Partiyi destekleme kararı alan Mehmet Kubatla birlikte açarken, Esentepe mahallesindeki toplantıda meclis üyesi adayları ile birlikte birlik görüntüsü verdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Zenbilci Kürkçüler Ak Parti Sarıçam Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title