Haberler

Zenbilci, Görevini Uludağ'a Teslim Etti

Güncelleme:

30 Mart Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimlerinde Sarıçam'da belediye başkanlığını kazanan Avukat Bilal Uludağ görevini selefi Ahmet Zenbilci'den devraldı.

Bugün öğleden önce Sarıçam İlçe Seçim kurulunda mazbatasını alan Avukat Bilal Uludağ, Sabancı Merkez Camii'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucu genel Başkanı Merhum Alpaslan Türkeş'in 17. ölüm yıldönümü nedeniyle okutulan mevlit programına katıldı. Daha sonra Sarıçam Belediyesi'ne eşi Necla Uludağ ile birlikte gelen Başkan Uludağ burada parti teşkilatı tarafından iki adet koç kurban edildi. Başkan Zenbilci, halefini belediyenin başkanlığının girişinde karşıladı.

Devir teslim töreninde eski Başkan Ahmet Zenbilci, 5 yıl Sofulu ve 5 yıl da Sarıçam olmak üzere 10 yıl belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek, "Demokratik bir seçim yarışının ardından halkımız bir karar verdi. Bu millet azizdir. Vermiş olduğu karar da benim için azizdir. Saygıyla karşılıyorum. Yeni Başkanımız Bilal Uludağ'a başarılar diliyorum. İnşallah başarılı olur. İyi bir belediye hizmet binası yaptığıma inanıyorum. Selçuklu mimarisi güzel bir eser bırakıyorum. Sarıçamlılara buradan en iyi hizmeti başkanımızın vereceğine inanıyorum. Kendisini kutluyorum. Burada bulunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü'yü de kutluyorum. Birlikte başarılı hizmetler vermelerini diliyorum.Hep Sarıçamayım. Her zaman istediklerinde yardımcı olmaya hazırım" dedi.

Sarıçam'ın yeni Belediye Başkanı Bilal Uludağ ise koltuğunu selefinden devraldıktan sonra şunları söyledi:

"Demokratik bir seçim oldu. Ahmet Zenbilci başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Sarıçam'a kim bir taş kattıysa Allah razı olsun. İnşallah Sarıçamı bir adım daha ileri götürecek hizmetleri yaparız. Yeni hizmet binasında kendisine bir oda düzenleyeceğim. Her zaman tecrübesinden faydalanacağız."

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise Başkan Bilal Uludağ'ı kutladığını belirterek, "Bilal Başkan, Sarıçam'da 10 yıl belediye başkanlığı yapmış bir arkadaşımızın karşısında seçimi kazandı. Bu çok önemlidir. Ahmet Zenbilci Başkanımız önemli hizmetler yaptı. Çok değerli bir arkadaşımız. Kendisine bundan sonra başarılar dilerim. Bilal Başkanımıza da başarılar diliyorum. Burada kazan ve kaybeden yok. İki yakın köylünün birbirine medeni ölçülerde görev devri söz konusu. Ahmet başkanımıza Büyşükşehir Belediyesinin kapısı her zaman açık. Kendisinin bilgi birikiminden faydalanacağız" şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ise Ahmet Zenbilci başkan ile eskiye dayanan bir dostluğu bulunduğunu belirterek kendisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni Başkan Bilal Uludağ'a ise başarılar diledi.

Devir teslim törenine MHP İlçe Başkanı Mehmet Koca, MHP eski Adana Milletvekili Yılmaz Tankut ile eski ve yeni belediye meclis üyeleri de yer aldı. Yeni Başkan Bilal Uludağ selefine bazı hediyeler takdim ettikten sonra arabasına kadar uğurladı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam Belediyesi Ahmet Zenbilci Uludağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title