Haberler

Zeki Çakan Terakki Mahallesi Esnafını Gezdi

MHP Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan, beraberindeki partililer ile esnafları ziyaret etti.

MHP Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan, beraberindeki partililer ile esnafları ziyaret etti. Çakan, "Bu güne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yaptıklarımızı anlatarak dolaşıyoruz. İcraatımızla kendimizi kanıtladık" diye konuştu.

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesinde MHP Zonguldak 1. Sıra Milletvekili adayı Zeki Çakan, beraberinde MHP İl Başkanı Hamdi Ayan ve partililer ile birlikte Terakki Mahallesi esnafını ziyaret etti.

Esnafları ziyaret ederek destek isteyen Çakan, Zonguldak halkının güvenle MHP'ye oy vereceğini ifade etti. Vatandaşların hizmete oy vereceğini belirten MHP Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Zeki Çakan şöyle dedi:

"Biliyorsunuz 1984-1989 yılları arasında belediye başkanlığı yaptım. 1994-1995 yıllarında belediye başkanlığı yaptım. Milletvekili olarak Zonguldak'a hizmet etmedim. Ama o dönemlerde yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı bırakmış olduğumuz iz ve Bartın Milletvekili olduktan sonra da 1995-2002 yılına kadar bıraktığımız iz; çok olumlu ki bütün Zonguldaklı Allah razı olsun gerçekten gönüllerini bağırlarını açtılar. Beni bağırlarına bastılar. Sabahtan beri dolaşıyoruz, şu ana kadar karşılaştığımız 100 kişi varsa en az 70'i 80'i boynuma sarılarak 'Sen neredesin, Allah senden razı olsun. Senin yolundan yürüyoruz. Senin ekmeğini yiyoruz' dediler. Bizim daha iyi hizmet edeceğimize inanarak inşallah bize gerçekten çok iyi neticeyi almamızda vatandaşlarımızın katkıları olacak. İnşallah bu oy kendilerine verilen oydur. Bu oy hizmete verilen oydur. Bu oyun altında ezilmeyeceğiz. Allah nasip ederse gerek il, gerek bölge, gerek ülke bazında en iyi hizmetlerimizi verebilmek için elimizden geleni yapacağız. Bu güne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yaptıklarımızı anlatarak dolaşıyoruz. Vatandaşlarımız; bizim yaptıklarımızı anlatarak bizi karşılıyorlar. Cek-cak ile değil icraatımızla kendimizi kanıtladık. Aynı icraatları yapacağımıza inanan Zonguldak halkı bize çok büyük güvenle oy kullanacak. Vatandaşlarımız hizmete oy verecekler."

Ziyaretleri kapsamında ayakkabılarını boyatan Çakan, bir kuaföre girerek tarakla da saçını taradı. Sebze soyacağı satan esnafın tezgahı önüne gelen Zeki Çakan, burada 5 liraya satılan soyacakları partililere sattı. Bir süre eline aldığı soyacakla havuç soyan Çakan "Becerikliyimdir. Yeteneğim var değil mi?" şeklinde esnaf ile şakalaştı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Çakan Hamdi Ayan Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title