Haberler

Zeka ve Akıl Oyunları Zeytindalı Çocuk Merkezi'nde

Çocuklara yönelik projelerine devam eden Odunpazarı Belediyesi, Zeytindalı Çocuk Merkezi’nde başlattığı Akıl ve Zeka Oyunları dersi ile çocuklara keyifli bir yaz sunuyor.

Çocuklara yönelik projelerine devam eden Odunpazarı Belediyesi, Zeytindalı Çocuk Merkezi'nde başlattığı Akıl ve Zeka Oyunları dersi ile çocuklara keyifli bir yaz sunuyor.

Akıl ve Zeka Oyunları ile eğlenerek öğrenen minikler, alanlarındaki oyunlara ilgi duyarak başarılarını geliştiriyorlar. Çocuklar Akıl ve Zeka Oyunları ile harfler, sayılar ve renkler gibi kavramları daha kolay öğreniyor. Çocukların planlı hareket etmeyi öğrenmesine katkı sağlayan Akıl ve Zeka Oyunları, çocuklara sosyalleşme konusunda yardımcı oluyor. 03-12 yaş arası 40 çocuğun katıldığı Akıl ve Zeka Oyunları için kayıtlar devam ediyor. "Akıl ve Zeka Oyunları" etkinliklerinin Zeytindalı Çocuk Merkezi'nde de gerçekleştirileceğini söyleyen yetkililer, yapılan etkinliğin ücretsiz olduğunu belirtti. Etkinliğin Eylül ayına kadar devam edeceğini kaydeden yetkililer, bu oyunların çocukların okul performansını yüzde 30-35 oranında artırdığına dikkat çekti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title