Haberler

Zehra Taşkesenlioğlu: "İstikrar Sürsün Türkiye Büyüsün"

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına Erzurum Karayazı ve Köprüköy ilçelerinde devam etti.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına Erzurum Karayazı ve Köprüköy ilçelerinde devam etti.

Karayazı ilçesine bağlı köyleri gezen Taşkesenlioğlu, büyük ilgi gördü. Gezi boyunca ilçe ve köylerde samimi bir davranışlarla karşılanan Taşkesenlioğu "Kışları çetin ve soğuk geçer ilçemin ama insanları sıcacık ve misafirperverdir, candır. Devlet ve milletimizin omuzlarında yükselen bu güzel günde bu bayram gününde sizlere bayram müjdelerimizi verdik. Şimdi sıra sizde. İstikrar sürsün, Karayazı büyüsün, İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün." dedi

Köprüköy esnafı ile Duatepe Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Taşkesenlioğlu, destek isteyip AK Parti'nin seçim beyannamesinde yer alan esnafa yönelik vaatlerini anlattı. Zehra Taşkesenlioğlu, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, seçim beyannamesinde olmayan 10 maddelik "Cumhuriyet Bayramı müjde paketini Köprüköylülerle paylaştı.

Öğrencilerin 330 lira olan bur miktarları yılbaşından itibaren 400 liraya çıkacağını belirten Taşkesenloğlu, "Polislerin emniyet hizmet tazminatı yüzde 25 artacak, maaşlarında 240 ila 580 Türk Lirası arasında net artış sağlanacak. Mehmetçiklerin er ve erbaşların harçlığı 30 liradan 100 liraya çıkıyor. Askeri öğrencilerin 40 ile 200 lira arasında değişen harçlıkları iki katına çıkıyor. Astsubayların 2003 yılı öncesi ve sonrası mezuniyetler ile oluşan farkı gideren emeklilik intibakları gerçekleşecek. Uzman erbaşların 2200 olan ek göstergeleri 3000'e çıkacak. Gençlerin GSS (Genel Sağlık Sigortası) borçlarının tümü silinecek.65 yaşın üzerinde olup maaş almaya hak kazanmış bütün yaşlılar kimin yanında yaşarsa yaşasın maaşını alabilecek, maaşlarında hiçbir kesinti, duraksama olmayacak. Muhtarlarımızın 950 lira olan maaşları 1300 liraya çıkarılıp asgari ücretle endekslenecek. Şubat ayında 30 bin öğretmen atanacak." Dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zehra Taşkesenlioğlu Ak Parti Karayazı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title