Haberler

Zehirlenen Kediyi Fabrika İşçisi Kurtardı

- Zehirlenen kediyi fabrika işçisi kurtardı Veterinerlerin ihtimal vermediği kedi, yoğun bakımda süren üç günlük yaşam mücadelesinin ardından yeniden sağlığına kavuştuGAZİANTEP - Gaziantep'te fabrikada işçi olarak çalışan bir kişi, yolda ölüm kalım savaşı veren bir kediyi farkederek,...

- Zehirlenen kediyi fabrika işçisi kurtardı

Veterinerlerin ihtimal vermediği kedi, yoğun bakımda süren üç günlük yaşam mücadelesinin ardından yeniden sağlığına kavuştu

GAZİANTEP - Gaziantep'te fabrikada işçi olarak çalışan bir kişi, yolda ölüm kalım savaşı veren bir kediyi farkederek, özel veterinere yetiştirdi. 3 gün yoğun bakımda kalan kedi, yeniden sağlığına kavuştu.

Asgari ücretle bir fabrikada çalışan Ahmet Demirtekin, işten evine dönerken yolda çocukların arasında can çekişen bir sokak kedisi gördü. Kediyi kucağına alarak, en yakın veterinere götürdü. Veterinerin parazitsel enfeksiyon ve zehirlenme belirtileri gösteren kedinin çok geç kalındığını ve kurtulmasının mümkün olmadığını belirtmesi üzerine ise hayvansever fabrika işçisi, masrafı kendisinin üstleneceğini söyleyen kediye bir an önce müdahale edilmesini istedi. Serum takılan kediye gerekli tedavisine başlanıldı. 3-4 gün yoğun bakımda kalan kedi, yeniden sağlığına kavuştu.

Yaklaşık 300 TL veterinere ücret ödeyen hayvansever işçi Demirtekin, yeniden sağlığına kavuşan kediyi alarak, evine getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Gaziantep Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title