Haberler

Zehir Tacirlerine Yönelik Operasyon

Güngören'de zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyon polis kamerasıyla görüntülendi. 23 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, farklı türlerde 60 gram uyuşturucu ve 6 fişek ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "torbacı" olarak tabir edilen zehir tacirlerine yönelik çalışma başlattı. Yapılan 4 aylık çalışmaların ardından Güngören'de 10 Mart 2015 tarihinde zehir tacirlerine yönelik çok sayıda adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda, farklı türlerde 60 gram uyuşturucu, 10 adet ecstasy tablet ve 6 adet 7,65 mm çapında tabanca fişeği ele geçirildi. Yapılan operasyon polis kamerası tarafından da görüntülendi. Görüntülerde polisin önceden belirlenen adrese baskın anı, adreste yapılan aramalar ve ele geçirilen uyuşturucular görülüyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 23 şüpheli şahsın gözaltına alındığı, yakalanan şüphelilerden 18 yaşından küçük olan 2 kişinin çıkarıldıkları Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklandığı belirtildi. Gözaltına alınan diğer 21 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildiği ifade edildi.

Öte yandan, arananlar listesinde bulunan ve zehir tacirleri ile bağlantısı olduğu belirlenen 3 kişinin ise cezaevinde olduğu öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bakırköy Güngören Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title