Haberler

Zehir Tacirlerine Göz Açtırılmıyor

İzmir’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında, gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.

İzmir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında, gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün uyuşturucu madde ticareti yapan ve sokak satıcılarına uyuşturucu madde sağlayan şahıs ve organizasyonlara yönelik çalışmaları sürüyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karabağalar ilçesinde bir adrese düzenledikleri operasyonda B.T.'yi gözaltına aldı. Aramalarda, 6 kilo 76 gram esrar, 389 ecstasy hap, bir elektronik hassas terazi, 2 tabanca ve tabancalara ait 2 şarjörle 3 fişek ele geçirildi.

Bornova ilçesindeki operasyonda S.K. yakalandı, 860 gram esrar, 1 hassas terazi ele geçirildi. Karabağlar ilçesinde E.E. gözaltına alındı. Aramalarda 1 kilo 755 gram esrar ve hassas terazi ele geçirildi. Yine Karabağlar ilçesinde düzenlenen operasyonda, M.Ç. gözaltına alındı, 1 kilo 580 gram esrar ele geçirildi.

Karabağlar ilçesindeki son operasyonda ise C.Y. ve O.M.A. gözaltına alındı. Operasyonda, 3 kilo 963 gram esrar, 1 elektronik hassas terazi, 8 gram bonzai, 12 ecstacy hap, 1 av tüfeği ve 20 fişek ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen B.T., S.K., E.E., M.Ç., C.Y. ve O.M.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Karabağlar İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title