Haberler

    Abdullah Kiğılı: Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Aziz Yıldırım

    Güncelleme:

    Yıllarca Aziz Yıldırım ile birlikte Fenerbahçe yönetiminde yer alan ve geçtiğimiz günlerde istifa eden Abdullah Kiğılı "Fenerbahçede her şeyi Aziz Yıldırım yapar" dedi.

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Fenerium yönetiminde yaptığı bazı değişiklikler sonrası başkan ile arası açılan ve geçtiğimiz günlerde başkanvekilliği görevinden istifa eden Abdullah Kiğılı bomba açıklamalarda bulundu. TV EM’de yayınlanan Serbest Vuruş programı için Adnan Aybaba ile tele röportaj yapan Kiğılı şu ifadeleri kullandı:

    Aybaba: Cumartesi maçı seyrettin mi Abdullah abi?

    Kiğılı: Yok, seyretmedim. Maçı, futbolu filan bıraktım artık.

    Aybaba: Abdullah abi sen futbolu bırakabilir mısın? Bu mümkünmü?

    Kiğılı: Vallahi bıraktık artık, yeter.

    Aybaba: Diego’ya takıldım, nasıl aldınız siz?

    Kiğılı: Zaten teknik direktör Başkan ya.

    Aybaba: ‘Laf dinlemiyor’ dedi. ‘Bir şey söylüyorum yapmıyor’ dedi. ‘Mesaj gönderiyorum anlamıyor’ dedi. Yani o zaman da mı vardı bu? Başkan yönetiyordu değil mi?

    Kiğılı: Sen benden daha iyi biliyorsun.

    Aybaba: Hakikatten yapıyor muydu?

    Kiğılı: Ben bir tek Fenerium’dan sorumluydum. Onun dışında hiçbir işime karışmıyordu 6 sene. Son dakikada bir gün karıştı, ben de ‘Madem öyle sen bu işi de al’ dedim. Ne yapayım. Baktım ki o daha iyi biliyor, ‘Al sen devam et’ dedim. ‘Biz artık bildiğimizi de unuttuk’ dedim.

    Kaynak: Hürriyet

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Abdullah Kiğılı Aziz Yıldırım Adnan Aybaba Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500

    Yorumlar (4)

    ock:

    Keşke sizde Aziz yıldırım kadar takıma sahip çıksaydınız. . . . . Kelle koltukda olan Aziz yıldırımken sesiniz soluğunuz neden çıkmıyordu. . . . . Bir Mahmut uslu kadar olamadın. . . . . Şimdi çıkmış konuşuyorsun. . . . Ayrıca Aziz başkan o konuda haklıydı. . . . . Senin de dahil olduğun uzantıların takımı yıkmaya çaşırken o kaynak bulmaya gece gündüz çalışıyor. . . . . . En azından susmayı denesen daha şerefli olacaksın. . . . Konuşmak sana bir şey kazandırmaz daha çok haysiyetini kaçırırsın. . . .

    5
    6
    yanıtYanıtla
    RKKA Fatihi:

    Aynen dedgin gibi OCAK Kardes, Yerden Göge Kadar haklisin. ADAMIN gecesi gündüzü FENEBAHC. Yanlis Yapiyorsun enilen her kisi:ekmegi elinden alinmis cocuk gibi vizildiyor. Yazik, yazik. KIGIGILI Kalipli Adam, Ama yazik Ici bosmus. AZIZ Baskan AILE dostumuz. demisti. yanlis dostmus. Yani POSTMUS.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    69 FENER AZİZ YOKKENDE CUMHURİYETTİ:

    ŞİŞİRİLMİŞ EGOSANTİRİK AZİZ YILDIRMDAN BU SAATTEN SONRA BİR CACIK OLMAZ. HERŞEYİ BEN BİLİRİM DEMEKLE OLMUYOR. HOCALARIN FENERİN ŞAMPİYONLUĞUNDA PAYI YOK DİYEN ADAM DÜNYANIN MERKEZİNDE KENDİSİNİ GÖRÜYOR DEMEK. BU KAFA SORUNDAN BAŞKA BİRŞEY ÜRETMEZ. TEK KİŞİLİK CUMHURİYET Mİ OLUR. . . . FENERİ ZORA SOKMA. . . YETER ARTIK AZİZ İŞİ TADINDA BIRAK. . .

    0
    1
    yanıtYanıtla
    bio:

    Sayın kığılı adam basın önünde kaç kere uyardı. . . . Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. . . . . . Taraftarlar takıma para düşsün diye can hıraç forma almaya çalışırken siz mağazalara forma getirmiyordunuz. . . . Kısacası mağazalar forma yok satıyordu. . . . . İlk uyardığında madem neden önlem almadın. . . . . Adam forma getirin diyor getirmeyip sabote yapıyorsunuz. . . . . Sonrada çıkmış konuşuyorsun. . . . . Bir forma işini bile krizde yönetemediniz. . . . . Aziz yıldırımın yaşadıklarının yarısını yaşasaydın eminim senin sesin daha çok çıkardı. . . . . Zaten yarısına dayanamaz yelkenleri suya indirip teslim bayrağını çekerdin. . . . Onun için sus. . . . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title