Haberler

    Zarrab, Mahkemeden Ek Süre İstedi

    Güncelleme:

    ABD'de tutuklu olan Reza Zarrab'ın avukatı Benjamin Brafman, New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bharara ile anlaşarak, mahkemeden ek süre istedi.

    New York Güney Bölgesi Mahkemesi'ndeki davaya bakan yargıç Richard Berman, 2 Haziran'da görülen kefalet duruşmasında savcılık ve savunma avukatlarından, 7 Haziran'a kadar kendisine jürili duruşma için tarih önerilerini vermelerini istemiş, 16 Haziran'daki duruşmada jürili duruşma tarihlerinin kesinleştirileceğini duyurmuştu.

    "ACELE ETMEYELİM"

    Ancak Zarrab'ın avukatı Brafman, dün mahkemeye sunduğu dilekçede, başsavcılık ile konuşarak, duruşma tarihlerinin belirlenmesi için acele etmeme konusunda ortak karara vardıklarını söyledi.

    YENİ BELGELERE VURGU

    Dilekçede, "Böylece, savunma makamı yoğun miktardaki yeni belgeler üzerindeki incelemelerini ve ne kadarının tercümeye ihtiyacı olduğu konusunu daha rahat ele alabilir" ifadesine yer verildi.

    Yargıyı geciktirme gibi bir amaçları olmadığını belirten Brafman, 'Hızlı Duruşma' hakkı önerilen Zarrab'ın avukatlarına iyi hazırlanmaları için gerekli sürenin verilmesini istediğini kaydetti.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    New York Politika Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    PROFESÖR:

    EYY ABD ERDOĞAN YARIN ORAYA GELİYOR. MİLLETİN PARASI DENİZ NEYİNE SENİN MUHAMMED ALİNİN CENAZE NAMAZI. bizim vergilerimizle gidiyorsun eyy erdogan zehir zıkkım olsun.

    59
    11
    yanıtYanıtla
    doçent:

    profesör senin aklın ermez bu işlere.

    yanıt2
    yanıt11
    16spor:

    Erdoğan abd ye gidecek ayar çekip gelecek, sizin gibi prof görünen gezizekalılarda Erdoğan gitmesi pahasına, ülkeyi parçalayamadığınz için hayıflanın durun, sonra size ne adam Müslüman dünyasının lideri, gidecek tabi, sizi ne ilgilendiriyor

    yanıt3
    yanıt18
    sabataa:

    YAHU COK ENTERESAN IKI HUSUS VAR BU ZAT IN MILYON MILYON DOLAR BAGIS YAPTIGI KURUMLAR BAKAN ESLERININ CALISTIGI VAKIFLAR SADECE HIC O KADAR NE MEHMETCIK VAKFINA NE DE BIR LOSEMI VS E YOK. O MILYON MILYON BAGISLARIN YAPILDIGI VAKIFLARIN BAGISCI LISTELERINDEDE BU ZAT IN ADI YOK. HADI GELDE IYI SEYLER DUSUN BU ZAT HAKKINDA

    14
    2
    yanıtYanıtla
    BURAK:

    LAİKLİK YOBAZLIKTIR, GERİCİLİKTİR, BAĞNAZLIKTIR.

    2
    6
    yanıtYanıtla
    dede:

    sayın savcı bu davayı TÜRKİYEMİZE KADAR UZATIN. BAKALIM NE CIKACAK

    3
    0
    yanıtYanıtla
    YILDIZ:

    SAVCISI YAHUDİ;AVUKATI YAHUDİ. BUNDAN NE BEKLERDİNİZ DİNGİLLER !

    0
    2
    yanıtYanıtla
    AMERİKA''YI TANIMAYANLAR...:

    ŞU YORUMLARI OKUYORUM DA NE KADAR DA BOŞ YORUMLAR. . . ARKADAŞ BUGÜN REZA ZARRAB DESE Kİ, ''''BUGÜNDEN İTİBAREN BÜTÜN MAL VARLIĞIMI ABD''YE TAŞIYORUM, VE ABD''DE İŞ HAYATIMA DEVAM EDECEĞİM'''' DESE, AMERİKAN MAHKEMELERİ HEMEN KILIFINA UYDURUR İŞİ VE REZA ZARRAB''I DA BİR AN DA ''''İTİBAR SAHİBİ İŞ ADAMI'''' İLAN EDER. . . DELİL BULAMADIK DERLER ÇIKARLAR İŞİN İÇİNDEN. . KİMSE DE BİR ŞEY DİYEMEZ. . KAPİTALİZM''İN OLDUĞU YERDE HER ŞEY MÜBAHTIR. . . AMERİKA= KAPİTALİZM= PARA. . . . BU DENKLEMDİR AMERİKA DEMEK.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title