Haberler

Zararlılar Mücadele Daire Başkanı Polat Pamuk Kütahya'da

Güncelleme:

Orman Zararlıları İle Mücadele Daire Başkanı Polat Pamuk ve beraberinde şube müdürleri, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Orman Zararlıları ile Mücadele Daire Başkanı Polat Pamuk ve beraberinde şube müdürleri, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Kütahya OBM - Emet Orman İşletme Müdürlüğünde Daire Başkanı Polat Pamuk, Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, Bölge Müdür Yardımcısı Mücahit Eracar, OZM Daire Başkanlığından Orman Koruma Şube Müdürü Kamuran Birinci, Kütahya OZM Şube Müdürü Mustafa Ertem, Makine İkmal Şube Müdürü Ferhat Çam ve tüm İşletme Müdürlerinin katılımıyla toplantı yapıldı.

Yapılan toplantıda toplu koruma ekiplerinin yerleri ve norm kadroları değerlendirildi.

Ayrıca Kestane Gal arısının yaptığı zararları gösteren sunum yapıldı. Kestane ağaçlarında ciddi zararlar verdiği tespit edilen ve çok hızlı yayılan Gal Arısı'nın kestane ağaçlarında yaptığı tahribatı detaylı şekilde gösteren sunumun ardından, zararlıya karşı tedbir önlemleri alınması konuları görüşüldü.

Orman Bölge Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgiler de alan Daire Başkanı Polat Pamuk, işletmeden ayrılırken Bölge Müdürü İbrahim Ergüven'e yeni görevinde başarılar diledi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Emet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title