Haberler

Zanlının Jandarmaya Ateş Açması

Aydın İzmir sınırında bir astsubayı şehit eden, bir askeri de yaralayan H.T'yi yakalama çalışmaları devam ediyor.

Aydın- İzmir sınırında bir astsubayı şehit eden, bir askeri de yaralayan cinayet zanlısı H.T'yi yakalama çalışmaları devam ediyor.

Aydın'da kayınpederini öldürmek, kayınbiraderi ve eşini yaralamak suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan H.T'nin 28 Ocak'ta bir askeri şehit etmesi, bir askeri de yaralaması üzerine bölgede başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Jandarma ekipleri, olayın meydana geldiği İzmir'in Ödemiş ilçesi sınırında ve çevre bölgelerde geniş kapsamlı arama yapıyor.

Bölgedeki yerleşim alanlarına katil zanlısı H.T'nin resimleri dağıtılıyor.

Şehit astsubay Emrah Ünalan'ın cenazesinin bulunduğu Güney Mahallesi Muhtarı Nurettin Çark, mahallede yaşayan vatandaşların son derece tedirgin olduğunu, çobanların yaylalara çıkamadığını belirtti.

-Olay

Kayınpederini öldürmek, kayınbiraderi ve eşini yaralamak suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan H.T'yi (37) yakalamaya çalışan Jandarma Astsubay Üstçavuş Emrah Ünalan ile bir uzman çavuş, katil zanlısının açtığı ateşle yaralanmıştı.

Ünalan, Aydın il sınırındaki İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Hamamköy Mahallesi'nin Çakmaklıardı mevkisinde ölü bulunmuştu. Yaralı Uzman Çavuş İrfan Yüksel tedavi altına alınmıştı.

Zanlı H.T. ise kaçmıştı. - Aydın

Kaynak: AA / Güncel

Ödemiş İzmir Aydın Politika Güncel Haberler

title