Haberler

Zambak'tan Tüm Öğrencilere 23 Nisan Hediyesi

Güncelleme:

Zambak Yayınları 23 Nisan haftası boyunca Zambak Yayınları facebook fan sayfasındaki "23 Nisan Hediyeleri" bölümündeki formu dolduran herkese Zambak HYG ve YES serisi elektronik yayın içeriğini ücretsiz olarak sunuyor.

Zambak Yayınları , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile tüm öğrencilere  bir hafta sürecek kampanya kapsamında Zambak Yayınları'nın Facebook sayfasında form dolduran herkes e-kitap içeriğine ücretsiz olarak erişebilecek.  Fatih Projesi'ne destek olması amaçlanan kampanyada hücreleme yöntemine göre (HYG) hazırlanmış kitaplara ve yapılandırıcı eğitim sistemi (YES) elektronik kitap içeriklerine ücretsiz ulaşılabilecek.

HYG Nedir?

Bilindiği gibi, canlı organizmalar hücrelerden oluşur. Her hücre de organizmanın bütününe ait temel özellikleri yansıtır.Kitaplarımızdaki konular da küçük küçük bölümlere ayrılmış ve "hücreler" şeklinde planlanmıştır. Bu konular birleştirildiğinde müfredat programını oluşturmaktadır.

Zambak HYG setinin temel amacı, öğrencinin okulda gördüğü derslere yardımcı olmak, bu derslerle ilgili bilgilerini artırmak ve öğrendiklerini pekiştirmektir. Bu kitaplar hem sınıf içi etkinliklerde hem öğrencinin kişisel çalışmalarında vazgeçilmez bir kaynaktır.

YES Nedir?

Yapılandırıcı Eğitim Sistemi (YES) demek, bilginin tekrarı değil, bilginin transferi ve yeniden yapılandırılması söz konusudur. Yapılandırıcı eğitimin en önemli özelliği, öğrenenin bilgiyi yapılandırmasına, oluşturmasına, yorumlamasına ve geliştirmesine fırsat vermesidir.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Zambak Yayınları Facebook 23 Nisan Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title