Haberler

Zahide Yetiş: "Torpilim Yoktu En Büyük Gücüm Yüce Allah Oldu"

Televizyon programcısı Zahide Yetiş, 8. Kocaeli Kitap Fuarı’nda düzenlenen söyleşide hayranları ile buluştu.

Televizyon programcısı Zahide Yetiş, 8. Kocaeli Kitap Fuarı'nda düzenlenen söyleşide hayranları ile buluştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 8. Kocaeli Kitap Fuarı, sevilen televizyon programcısı Zahide Yetiş'i ağırladı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Yetiş, hayata dair izlenimlerini samimi sohbetiyle kitapseverlere aktardı. Yetiş, hayatında hiçbir zaman torpili olmadığını ifade ederek, "Hep kendi kanatlarıma ve yüce Allah'a güvendim" dedi.

Her zaman kendi kanatlarıma güvendiğini ifade eden Zahide Yetiş, "Kanatlarım güçlü olsun diye çok çalıştım. Hiç torpilim yoktu. En büyük gücüm yüce Allah oldu. Hep dua ettim. Bu günlere geldim. Beni babaannem büyüttü. Onun hayır duasıyla ve kendi kanatlarımın güçlü olmasıyla hayata hep gülerek baktım. Siz de hayata her zaman gülücüklerle bakın" dedi.

Aklın ve bedenin nasıl çalıştığını göstermek amacı ile bir test yapan Yetiş, sahneye çağırdığı konuklarına beynin negatif şeyler yaptığında olumsuz etkilendiğini gösterdi. Bu nedenle hayata dair olumsuz düşüncelere kapıldığınızda beynin de insanı mutsuzlaştırdığını söyleyen Yetiş, bu doğrultuda hayata her zaman pozitif bakmanın gerekliliğini aktardı.

Kendi tecrübeleri ve edindiği bilgileri aktaran Yetiş, "Mutluyken söz vermeyin. Biraz aşırıya kaçmış olabilirsiniz. Kızgınken cevap vermeyin. Üzgünken karar vermeyin. Sakinleşin sonra karar verin. Çocuklara söz verirken yapabileceklerini söyleyin. En büyük düşmanınız kendi algınız, cehaletiniz, egonuz. Ego çok ciddi bir problem. Geleceği görmek adına birkaç pencereden bakmayı deneyin. Başınıza gelebilecek şeyleri çok fazla düşünürseniz karşınıza çıkabilir. Ben bir dua ile büyüdüm. Şimdi de böyle yaşıyorum. Evlatlarınıza hep hayır duası edin" dedi.

Programın sonunda sevilen televizyon programcısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah okumuş çiçek takdim etti.

Kitap fuarına daha sonra konuk olan eğitim uzmanı ve yazar Selahattin Yaylamaz konferansında kadın erkek ilişkilerine ait konferans verdi

Eğitim uzmanı ve yazar Selahattin Yaylamaz, 8. Kocaeli Kitap Fuarı'nın son gününde "Kadın mutluysa herkes mutludur" konulu konferansında erkek ve kadın ilişkilerinde yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi. Kadınların sevgiye ihtiyacı kadar erkeklerin de sevgiye ihtiyacı olduğunu ifade eden Yaylamaz, "İlk öğrenmemiz gereken dil sevgi dilidir. Erkekler kadınları, kadınlar da erkekleri değiştirmeye çalışmasın. Kraliçe olmanız için kocanızı kral yapmanız lazım" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zahide Yetiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title