Haberler

Zahide Yetiş Kefen Giyip Tabuta Girdi

Güncelleme:

Yetiş, şiddete uğrayan kadınların sesini duyurmak için Cuma günü canlı yayındaki programında dayak yiyen bir kadın olarak kefen giyip tabuta girdi.

Cuma günü canlı yayındaki programında dayak yiyen bir kadın olarak kefen giyip tabuta giren Zahide Yetiş şiddete seyirci kalmadı.

ŞİDDETE UĞRAYAN KADINLARIN SESİNİ DUYURMAK İÇİN;

Dünyada her yıl kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Zahide Yetiş ve kadınlardan oluşan ekibi, "şiddete seyirci kalma" başlığı altında kadına şiddete dikkat çekmek ve konuyu ülke gündemine taşımak için ilginç bir protesto eylemini yaptı. Yetiş, eyleminde eşinden şiddet gördüğü için yüzü ve vücudu yaralı olan bir kadını canlandırdı. Zahide Yetiş, bu feci görünümde kefenlenip tabuta yerleşti.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Zahide Yetiş Medya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

doğandoogaan@msn.com:

Dayak yiyen kadınların hiçmi hiç suçu yok acaba?Kadınlar sanki sütten çıkmış ak kaşık, ben neden eşime şuana kadar bir tokat bile atmamışım çünkü eşim kendini o seviye düşürmediği için biraz da suçu kendinizde arasanız diyorum...

23
11
yanıtYanıtla
tuğçetugmertem@hotmail.com:

ne olursa olsun dövmeye hakkınız yok geri kafalı adamlar....kendinizi onların yerine koyun en ufak bir hatanızda gücümüz yetipde biz sizi dövebilseydik hoşunuza gidermiydi insan olan insan konuşarak anlaşabilen insandır.

15
4
yanıtYanıtla
seratmu-ratmu@hotmail.com:

tuğçe ne olursa olsunmu iyi düşün.elin oğlu değil dövmek biker bile

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞvatan@das.com:

DAYAK YEMEYİ GÖZE ALMAYAN KADIN EVLENİP ÇOCUK SAHİBİ OLMAMALI... SONRASI BOZUK TOPLUM OLUŞTURUR... BURADA BEN KADINA ŞİDDETE EVET DEMİYORUMMM... SAKINNN !!! KONUYU DELİLLENDİRMEK İÇİN 'Şayet ben bir insanın başka bir insana secde etmesini emredecek olsaydım, kadına, kocasına secde etmesini emrederdim.' [Tirmizî, Rada' 10, (1159)] BAŞKA BİR KAYNAK İLE 'Erkekler kadınlar üzerine hâkimdirler. O sebeple ki, Allah onlardan kimini (erkekleri) kiminden (kadından) üstün kılmıştır. Bir de (erkekler kendi) mallarından infak etmektedirler. İyi kadınlar itaatli olanlardır...' (Nisa, 4/34) KISACASI BENİM GÖRÜŞÜM ERKEK ÇALIŞIP EVE GEÇİMİNİ TEMİN EDEREK DIŞARIDAKİ ŞARTLARI ZORLAR DIŞİŞLERİ BAKANI, KADIN İSE İÇ İŞLERİ BAKANIDIR HEPSİ YERİNDE SULTANDIR VESSELAM.

4
13
yanıtYanıtla
KUZGUNserdar_7434@hotmail.com:

KADININ YERİ EVİDİR.OTURSUN EVİNDE ADAM GİBİ İŞİNE BAKSIN.BAK NE ŞİDDET OLUR NE DAYAK.DIŞARIYA ÇIKIP AFEDERSİN ONUN BUNUN ERKEĞİNE KIÇ SALLARSA DAYAK DA YER SOPA YER HAK EDENE ATACAKSI

4
13
yanıtYanıtla
fatihsarginfatih@gmail.vom:

kfen nede haci tabut tamam da siyah kefen mi olur la

7
3
yanıtYanıtla
samsunluratmu-ratmu@hotmail.com:

kuranı kerim derki.karınız sizin sözünüzü dinlemiyormu yatağınızı ayırıp onu cezalandırın,yinemi sözünüzü dinlemiyor ona zarar vermeden döveilirsiniz.önemli olan bu cezai duruma gelmemek.zina varise cezası kadına ve erkeğe 100er dynek vurmaktır.ölüm asla değil,bence kadınlar kocalarını kocalarda karılarını üzmemelidir 8mart değil her gün kadınlarımızın ve analarımızın olsun.

8
1
yanıtYanıtla
2525serkan.2532@gmail.com:

tamamda na mahremden kaçanlar için geçerli hak edenler için değil

yanıt0
yanıt0
hamza görenhamzagoren@hotmail.com:

konu ne olursa olsun ister suçlu ister suçsuz.kadına şiddet yapılmamalı ,ister ak ister kara kaşık olsun.doğan'ın çok beğeni alması zaten beyninizin ne mal olduğunu ve bu toplumun seviyesini gözler önüne seriyor. neymiş, sanki kadında suç yokmuymuş ta.ne diyorsunuz siz ya allah aşkına. tamam kadın suçlu olsun,peki çözüm onu ezmektemi yatıyor.ve bugün itibariyle de 22 tane de beğeni alıyor ağ bağlamış beyinli insanlardan bu yorum.bakalım bu ağa da kaç beyinsiz daha takılacak sazanlar sizi.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title