Haberler

Zağnosspor'dan Dostluk Mesajı

Zağnosspor Kulübü, Ardeşen Gençlik ile dün yaptıkları Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yaşanan olayların ardından dostluk mesajı yayımladı.

Zağnosspor Kulübü, Ardeşen Gençlik ile dün yaptıkları Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yaşanan olayların ardından dostluk mesajı yayımladı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, deplasmandaki ilk maçta çıkan olaylar hatırlatılarak, iki Karadeniz takımının dost olduğu vurgulandı.

İlk maçta yaşananların aralarındaki kardeşliği zedelemeyeceği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

"Ardeşen Gençlik ile oynadığımız maçta hiç beklemediğimiz görüntülerle karşılaştık. Takımımızın bulunduğu bencin arkasındaki taraftarlar, takımımızın antrenörüne ve oyuncularına bir saat boyunca ağza alınmayacak ithamlarda bulunmuşlardır. Yaşanan olayın ardından kulüp başkanımızın yapmış olduğu açıklama sonucu, Ardeşen taraftarlarının istenmeyen bu olayların çıkmasından dolayı üzüldüğünü görmekteyiz. İki Karadeniz takımının dost olduğunu ve gerek ligde, gerek kupada ya da hazırlık maçında dostça ve kardeşçe karşılaşmaya devam edeceğini bir kez daha hatırlatırız."

İki kulübün de maçların seyir zevkini artırmak adına daha dikkatli olması gerektiğine işaret edilen açıklamada, "Bundan sonraki maçlarda el ele vererek iki kulübün dostluklarının devam edeceğini, maçlarının sevgi, saygı içerisinde parke üzerinde geçeceğini özellikle belirtmek isteriz. Trabzon'da oynanacak ikinci maçın kardeşçe ve dostça geçmesi için, küfürsüz hentbol ve sporun bir dostluk ve kardeşlik aracı olduğunu benimseyerek, her iki takımın da Türkiye'de hentbolun önde gelen kulüplerinden olduğunu bir kez daha hatırlatır, birlikte büyük başarılara ulaşmayı temenni ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Karadeniz Ardeşen Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title