Haberler

Zaferin Mimarları Buluştu

AK Parti Atakum ilçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

AK Parti Atakum ilçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

Herkesin yüzünden mutluluğun okunduğu buluşmada, Başkan Şahin ve Başkan Taşçı, "Zaferin mimarları burada" şeklinde espri yaptılar.

AK Parti olarak Ülke genelinde olduğu gibi Atakum Belediye Başkanlığı seçimlerinden de büyük bir başarı ile çıktıklarını, bunun için çok çalıştıklarını ve hak ederek kazandıklarını belirten AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, "Atakum ilçe teşkilatı olarak her zaman İshak Başkan'ın yanında, onun destekçisiyiz. İlçemize büyük katkıları olacağına inanıyoruz. Ona güveniyor ve inanıyoruz" dedi.

Seçim süreci boyunca her kesimden ve her yaştan insandan büyük destek gördüğünü, AK Parti Atakum İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de gece-gündüz, yağmur-çamur demeden kendisi ile birlikte çalıştıklarını, bu nedenle gönlünde ayrı bir yer edindiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum'a hizmet için birlikte yola çıktığımız herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Bu başkanlığın kazanılmasında herkesin büyük katkısı ve emeği vardır. Bu gönül birlikteliğimizi daha da geliştirecek ve büyütecek, bunun sonunda da ilçemize önemli hizmetler kazandıracağız" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title