Haberler

Zaferin Finali Gözne'de Yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında ilçelerde düzenlediği ‘Zafer Haftası’ etkinliklerinin finali Gözne’de yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında ilçelerde düzenlediği 'Zafer Haftası' etkinliklerinin finali Gözne'de yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç, Mersin Milletvekili Ali Öz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlik, karakucak güreşleri ile başladı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği güreşlerde dereceye giren sporculara madalyalarını Başkan Kocamaz taktı.

Düzenledikleri etkinliklerdeki amaçlarının, gençlere ve gelecek nesillere bu toprakların çok kolay kazanılmadığının bilincine varılması olduğunu kaydeden Kocamaz, bu yıl ilk kez gerçekleştirdikleri 'Zafer Haftası' etkinliklerini her yıl ilçelerde düzenleyerek zafer coşkusunu tüm Mersin halkıyla birlikte yaşayacaklarını söyledi. Kocamaz, "26 Ağustos'ta başlayarak Anamur, Erdemli, Silifke ve Çamlıyayla'da gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin finalini Gözne'de yapmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Allah izin verdiği sürece, sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağız. Bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyor, en kötü gününüzün bugün kadar neşeli geçmesini temenni ediyorum. Cenabı Allah, bu millete bir daha kurtuluş mücadelesi yaşatmasın" dedi.

Gözne'deki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Ahmet Şafak ve Zara konseri ile sona erdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Zafer Haftası Gözne Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title