Haberler

Zafer Teber, Sıkılmadık El Bırakmıyor

CHP Düzce birinci sıra Milletvekili adayı Zafer Teber Yeni Sanayi çarşısında esnafları ziyaret etti.

CHP Düzce birinci sıra Milletvekili adayı Zafer Teber Yeni Sanayi çarşısında esnafları ziyaret etti.

Teber, Cumhuriyet Halk Partisi projeleri ve 2 Kasım'dan sonra Düzce'de nelerin değişeceğini seçmene birebir anlattı.

İş kazalarına değine Teber "İş kazalarında ölümü kader olarak algılayan anlayışa son vereceğiz, iş cinayetlerine neden olan çalışma koşullarını değiştireceğiz. İnsanca yaşam, ancak toplumsal refahın, mutluluğun ve gelirin hakça bölüşüldüğü, tüm yurttaşların eğitim ve sağlık hizmetlerinden eşit şekilde yararlanabildiği bir düzen yarattığınızda olur. Bunun sözünü biz veriyoruz" dedi.

Ardından Zafer Teber Düzce Kafkas Kültür Derneğinin daveti üzerine Derneğin Genel Kurulunda Kafkas seçmenle buluştu.

Teber dernekte yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarının Türkiye'de yasama yürütme yargı ve basının ardından 5.güç olduğunu kaydetti. Dernekte oldukça fazla sayıda genç üyenin bulunduğuna dikkat çeken Teber, "Bizler için gençliğin önemi çok büyüktür, Cumhuriyet için ülke için sizler değerli bireylersiniz" dedi. "Hepimizin birlik içerisinde olması lazım" diyen Teber, "Demokrasi içerisinde, birbirimizi kırmadan destek vererek gücümüzü ortaya koymalıyız. Yarın Ankara'ya gittiğimizde sorunlarımızı iletecek bir temsilci çıkartmamız lazım. Ben bu memlekete hizmet için aday oldum. Eğer ki ikbal peşinde olsaydım gider iktidar partisinden aday olurdum" dedi.

Ardından Sarı Meşe Köyünde köy kahvesinde yurttaşlarla bir araya gelen Teber "Vatandaşa hesap veren, saydam devlet anlayışı ancak Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında olur. Biz vergilerin nereye harcandığının hesabını yurttaşa vereceğiz. 2 Kasım'dan sonra hesap veren hukuk devleti anlayışı hakim olan bir Türkiye Cumhuriyeti göreceksiniz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Zafer Teber Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title