Haberler

Zafer Teber Dur Durak Bilmeden Çalışıyor

CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber Akçakoca ve Cumayeri’den seçim çalışması yaptı.

CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber Akçakoca ve Cumayeri'den seçim çalışması yaptı.

CHP Düzce Milletvekili Adayı Zafer Teber Cumayeri Dokuz değirmen köyünü ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP adayı Teber'e Kadın Kolları başkan ve üyeleri, İlçe başkanı da eşlik etti. Ziyarette seçmenlere kendini tanıtan Teber 7 Haziran seçimleri için destek istedi.

Ardından Akçakoca'nın Uğurlu köyüne geçen vekil adayı ve teşkilat üyeleri, vatandaşlarla toplu sohbet gerçekleştirdi. Sohbette işsizlik ve emekli maaşlarına dikkat çekildi. Teber vatandaşlara gelirlerin artmasına yönelik doğrudan düzenlemelerden bahsederek "Asgari ücret üzerindeki gelir vergisinin kaldırılacağından, asgari ücretin 1500 TL olacağına, işsizlik fonun şeffaf ve etkin olarak denetlenmesini sağlayacağız" dedi.

Ardından Davut ağa ve Dilaver Köy sakinleri ile Esmanım köy merkezinde bir araya gelen Teber'i dinlemeye çok sayıda vatandaş katıldı. Teber seçmenlere yaptığı konuşmada Düzce milletvekillerini eleştirdi. Teber, "Mevcut vekillerin hizmet yapmak, iş takip etmek Düzce'nin ilerini görmek böyle özellikleri yok. Ne var insanları bir takım ruhani şeylerle kendilerine bağlamaya çalışmak var.

Bolu'ya gidiyorsunuz modern kent, Düzce'ye geliyorsunuz kasaba. Bolu son 3 yıldır Düzce'nin 3 misli ödenek alıyor. Çünkü CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan her fırsatta kürsüye çıkıp Bolu'da şu eksik, şu köprü yapılmadı, bu yol yapılmadı, hastanenin busu eksik. Ne problem varsa bunları kürsüden dile getiriyor. Buradan da Bolulular karlı çıkıyor. Hem hiçbir şey yapmayacaksınız, hem de her şeyi biz yaptık diyeceksiniz. Başbakan geldi 'muhabbete geldim' dedi. Düzce'de muhabbet edilecek durum mu var? Yolu yok, hastanesi yok, kültür merkezi yok, otogarı yok, Başbakan muhabbete gelim diyor" dedi. Konuşmaların ardından Zafer Teber vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zafer Teber Cumayeri Akçakoca Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title