Haberler

Zafer Bayramı İçin Pedal Çevirdiler

Bisikletliler Derneği üyesi bin kişi 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle pedal çevirdi.

Bisikletliler Derneği üyesi bin kişi 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle pedal çevirdi.

Haber-Kamera Özgür EREN İstanbul DHA

Bisikletliler Derneği üyesi bin kişi 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle pedal çevirdi. Bisikletliler Derneği, Zafer Bayramı dolayısıyla yaklaşık bin kişi bisikletleriyle Aksaray'da bir araya geldi. Aksaray'dan yola çıkan bisikletli grup, önce Vatan Caddesi'nden geçerek Taksim'e ulaştı. Grup, Türk bayrakları eşliğinde düdük çalarak yollarada ilerledi. Bisiklet turu esnasından çevredeki vatandaşlar da korna çalarak ve alkışlayarak bisikletlilere destek verdi. Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabakan, Biz Bisikletliler Derneği olarak her 29 Ekim'de, 19 Mayıs ve 30 Ağustos'ta yaptığımız gibi konvoyumuzu oluşturduk. Bu konvoyumuza bin kadar bisikletli katıldı. Bin araçlık konvoy yaparak 30 Ağustosu kutluyoruz. Aksaray'dan başladık Taksim, Mecidiyeköy, Etiler, Baltalimanı, Tarabya boğazdan geri dönerek Ortaköy sahil güzergahından Sirkeci'de sona erdireceğiz. 50 km'lik bir tur olacak dedi. Bisiklet turuna katılan bir vatandaş ise Korteje katılmak güzel oluyor. Keşke bizi askeri geçişin arkasına da alsalardı daha iyi olacaktı. Hep beraber etkinlik yapıyoruz. İnşallah çocuklara örnek olur diye konuştu. 30 Ağustos Zafer Bayramı için bir araya gelen genç yaşlı bir çok kişinin katıldığı bisiklet turu Sirkeci'de son bulacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Aksaray Taksim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title