Haberler

Zabıta Memurluğundan Belediye Başkanlığına

Güncelleme:

Devrek Belediyesinde yaklaşık 25 yıl zabıta memurluğu ve müdürlüğü yaptıktan sonra istifa eden Öztürk, AK Parti'den Gökçebey Belediye Başkanı seçildi.

Devrek ilçe Belediyesinde yaklaşık 25 yıl zabıta memurluğu ve müdürlüğü yaptıktan sonra istifa eden Vedat Öztürk, AK Parti'den Gökçebey ilçe Belediye Başkanlığı görevine seçildi.

Resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığına seçilen Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, yıllarca profesyonel ve amatör olarak futbol oynadığını ve 1985 yılında Devrek Belediyespor'a transfer olduktan sonra belediyede çalışmaya başladığını bildirdi.

Hem futbol oynadığını hem de belediyenin çeşitli kademelerinde çalışmayı sürdürdüğünü ifade eden Öztürk, şöyle konuştu:

"Yaklaşık 28 yıl Devrek Belediyesinde çalıştıktan sonra Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi görevimden istifa ettim. Resmi olmayan sonuçlara göre 2 bin 164 oy alarak belediye başkanı seçildim. Belediyecilik geçmişim var. Bu tecrübemin 3 yılı, belediyenin çeşitli kademelerinde ve 25 yılı da zabıta memurluğu ve zabıta müdürlüğüdür. Sürekli vatandaşların arasındayım. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Yaklaşık 28 yıllık belediyecilik tecrübemi artık doğup büyüdüğüm Gökçebey'e hizmet için kullanacağım."

-belediye başkanı

Kaynak: AA / Güncel

Vedat Öztürk Ak Parti Gökçebey Devrek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title