Haberler

Zabıtadan Vatandaşlara Dilenci Uyarısı

Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, son zamanlarda sayıları artış gösteren dilencilere yönelik harekete geçti.

Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, son zamanlarda sayıları artış gösteren dilencilere yönelik harekete geçti.

Düzenlenen geniş kapsamlı operasyonla aralarında çocuklarında bulunduğu dilenciler hakkında yasam işlem uygulanırken, Zabıta Müdürü Bülent Gökmen de vatandaşlara uyarıda bulundu. Gökmen, "Vatandaşlarımız, manevi duygularını kullanan dilencilere itibar etmesinler. Bizler gerekli yasal işlemleri uyguluyor, cadde ve sokaklarımızda insanlık onuruna da yakışmayan görüntülerin oluşmaması için gayret ediyoruz" dedi.

Son zamanlarda ilçe genelinde sayılarında artış görülen ve cuma gününü fırsat bilen dilenciler, camii önlerinde ve ana arterlerde konuşlanmaya başlarken, Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de harekete geçti. Ekiplerin çalışmaları neticesinde dilendiği tespit edilen vatandaşlar, bulundukları yerden alınarak Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne getirildi. Aralarında çocuklarında bulunduğu dilencilere yasal işlemler uygulandı.

Operasyona yönelik olarak açıklama yapan Zabıta Müdürü Bülent Gökmen, Turgutlu'da vatandaşların manevi duygularının sömürülmesine müsaade edilmeyeceğini söyleyerek, "Vatandaşlarımızı rahatsız eden dilencilere yönelik pek çok şikayet alıyoruz. Bu anlamda periyodik aralıklarla gerçekleştirdiğimiz dilenci operasyonlarımıza son dönemde hız verdik. Halkımızı zaman zaman rahatsız eden dilencilere karşı başlattığımız geniş kapsamlı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın da yaşlı ya da çocuk hiçbir dilenciye itibar etmemesini diliyoruz. Herhangi olumsuz durumda Zabıta Müdürlüğü 153 ya da belediyemiz santrali 313 27 27 telefonlarını arayarak dilencilere yönelik ihbarda bulunabilirler" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgutlu Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title