Haberler

Zabıta Tarafından Pankartları Sökülen Saadet Partililer Gaziosmanpaşa Belediyesi'ni Protesto Etti

Gaziosmanpaşa Meydanı'nda bulunan pankart ve bayraklarının zabıta tarafından söküldüğünü ileri süren Saadet Partisi üyeleri, ellerinde meşalelerle yürüyüşe geçerek Gaziosmanpaşa Belediyesi'ni protesto etti.

Gaziosmanpaşa Meydanı'nda bulunan Saadet Partisi İlçe Binası önünde saat 20.00 sıralarında toplanan yaklaşık 70 kişilik grup, ellerinde meşalelerle Gaziosmanpaşa Belediyesi önüne kadar yürüdü. Burada parti yöneticileri tarafından basın açıklaması yapılarak, belediyenin uygulaması protesto edildi. Ardından grup olaysız şekilde dağıldı.

"EMRİN KAYMAKAMLIK TARAFINDAN VERİLDİĞİ SÖYLENDİ"

DHA'ya konuşan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat, "AK Parti'li belediyenin zabıtaları tarafından, asmış olduğumuz bayraklar ve pankartlar söküldü. AK Parti pankartının altında bulunan pankartlarımız indirildi. AK Parti'ye ait olanlar indirilmedi. Telefonla görüştüğümüz Belediye Başkanı bize, bu emrin Kaymakamlık tarafından verildiğini söyledi. Biz şimdi ona soruyoruz: Bu emir sadece Saadet Partisi'nin bayrakları ve pankartlarını indirin emri midir? AK Parti'nin pankartları duruyor, neden sadece Saadet Parti'ninkileri indiriyorsunuz? Biz Pazar günü burada 'Büyük İstanbul Mitingi'ni yapacağız. 'Bu mitingi duyurmamızı engelliyorsunuz. Buna hakkınız yok, hukuksuz bir işlem yapıyorsunuz' diye kendisini ikaz ettik. Bu saatten sonra bayraklarımızı, pankartlarımızı asacağız. Yasal zeminde gereken işlemler yapılacak. Başvuru işlemlerimiz hazır. Yarın sabah İlçe Seçim Kurulu'na başvurumuzu yapacağız" diye konuştu.

Saadet Partisi 2. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Ay ise "Saadet Partisi'nin imkanları belli. Hazine yardımı almayan, teşkilat mensuplarının çoluk çocuklarının rızkından artırdıklarıyla bayraklarını, pankartlarını yaptıran bir hareket olduğunu herkes biliyor. Zabıta arkadaşlar, 'Emir verildi, bizim yapacağımız bir şey yok' diyorlar. Bize getirdikleri yazıya baktığımızda, kural ihlali, kanun ihlali yaptıkları ortada" dedi.

Ay, "Gerekiyorsa bu pankartların başında nöbet tutarak emeğe saygısızlık yapılmasını önleyeceğiz" şeklinde konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Belediyesi İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title