Haberler

Zabıta Haftası'nda Lokmalı Kutlama

Manisa’nın Salihli Belediyesi, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Kent Meydanı’nda lokma hayrı düzenledi.

Manisa'nın Salihli Belediyesi, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Kent Meydanı'nda lokma hayrı düzenledi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Salihli Esnaf ve Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ile belediye daire müdürleri, Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım ve Zabıta Müdürlüğü personeli ile vatandaşlar katıldı. Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım ile Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına çiçek vererek Zabıta Haftası'nı kutlayan Başkan Kayda, zabıta personelinin zor bir görev yaptığını vurguladı. Başkan Kayda, "Zabıta, belediyenin gülen yüzüdür. Önce insan anlayışıyla görev yaparak herkese eşit mesafede olun. Kanunları herkese eşit uygulayın. Kamu düzenini sağlamak, halk sağlığı ve huzuru adına şehrimizi daha yaşanılır bir hale getirmek için çalışan zabıtamız, belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Hepinizin Zabıta Haftası'nı kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim" diye konuştu.

Esnaf ve oda başkanları ile birlikte lokma hayrına katılan Başkan Kayda, Bakanlar Kurulu'nun Organize Sanayi Bölgeleri hakkında almış olduğu kararı değerlendirerek, "Salihli'mize hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Salihli Belediyesi tarafından Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlik kapsamında Zabıta Müdürlüğü personeli vatandaşlara lokma ve karanfil dağıttı. Esnaf ve oda başkanları da, Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım'a çiçek takdim ederek haftalarını kutladı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Belediyesi Zeki Kayda Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title