Haberler

Zabıta Haftası

Malatya'da, zabıta teşkilatının 188. kuruluş yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Malatya'da, zabıta teşkilatının 188. kuruluş yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, hizmet binası önünde düzenlene törende, zabıta teşkilatının kutsal bir görev üstlendiğini kaydetti.

Zabıta personelinin, insanların daha sağlıklı ve gelişmiş bir Malatya'da yaşamalarını sağlamak için çalıştıklarını anlatan Çakır, şöyle devam etti:

"Zabıta teşkilatımız halkımızın sağlığını korumak gibi önemli ve bir o kadar zor bir görev üstlenmiştir. Büyükşehir belediyemizi sahada bu konuda temsil etmektedir. Zabıta teşkilatımız tertip ve düzeni sağlamak için her türlü fedakarlığa katlanarak günün 24 saati çalışmalar yapıyor. Zabıta hizmetlerinin daha verimli hale getirilmesi için bu yıl da hizmet içi eğitimlere büyük önem vereceğiz. Temel amacımız, teşkilatımızın yapısını koruyup, güçlendirerek, insanlarımıza daha kaliteli hizmetler yapmaktır. Büyükşehir süreciyle birlikte yapılanma daha farklı olacak. Diğer ilçe belediyelerimizle uyumlu çalışarak halkımızın hakkının korunmasına katkı sağlayacağız."

Zabıta Daire Başkanı Nurhan Demir ise zabıta mesleğinin çok eski yıllardan bu yana çeşitli isimler altında günümüze kadar geldiğini bildirdi.

Törende, Demir, Başkan Çakır'a plaket, zabıtalar da çiçek verdi.

Törene, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Genel Sekreter Yardımcıları Ertan Mumcu ve Ercan Turan ile bazı daire başkanları, şube müdürleri ve zabıtalar katıldı. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Çakır Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title