Haberler

Zabıta Haftası

Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ilçe belediye zabıtaları, teşkilatın kuruluşunun 188. yıldönümünü birlikte kutladı.

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 188. yıldönümü dolayısıyla Dalaman'da tören düzenlendi.

Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ilçe belediye zabıtalarının katılımlarıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Dalaman Emniyet Müdürü Mehmet Çeribaş, Dalaman Mal Müdürü Ekrem Atar ve vatandaşlar katıldı.

Dalaman Belediyesi Zabıta Müdürü Birol Kılınç, yaptığı konuşmada, Zabıta Teşkilatı'nın 188. kuruluş yıl dönümünde tüm zabıta çalışanlarına başarılar diledi. Zabıta Haftası'nın Muğla ve tüm yurda hayırlar getirmesini dileyen Kılınç, şunları kaydetti:

"Zabıta Haftası'nı Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz zabıtaları olarak birlikte kutlamaktayız. Bu kutlamaya geçen yıl Ortaca Belediyesinde başladık. Bu yıl belediyemizde kutluyoruz, gelecek yıl nasip olursa Köyceğiz Belediyesinde kutlanacaktır. Teşkilatın 188. yılını gururla kutlamaktayız."

Ortaca Belediyesi Zabıta Müdürü Fahrettin Külah ise Muğla'nın büyükşehir statüsüne geçmesinin ardından zabıtaların işinin zorlaştığını ve nüfusun artmasıyla personelin yetersiz geldiğini ifade etti. Külah, Ortaca Belediyesi Zabıtası olarak kendilerini ağırlayan Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ve zabıta arkadaşlarına teşekkür etti. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Muhammet Şaşmaz Köyceğiz Dalaman Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title