Haberler

Zabıta Ekipleri Pazar Yerinde Denetim Yaptı

Düzce Belediyesi yeni Zabıta Müdürü Muhsin Demirtaş, Yaş Sebzeciler ve Balıkçılar Odası Başkanı Musa Sarı ile birlikte Perşembe Pazarında denetimine çıktı.

Düzce Belediyesi yeni Zabıta Müdürü Muhsin Demirtaş, Yaş Sebzeciler ve Balıkçılar Odası Başkanı Musa Sarı ile birlikte Perşembe Pazarında denetimine çıktı. Demirtaş hem pazarcılara kendini tanıttı, hem de pazarcıların sorunlarını yerinde tespit etti.

Geçtiğimiz ay göreve başlayan Düzce Belediyesi Zabıta Müdürü Muhsin Demirtaş Aziziye Mahallesindeki Perşembe pazarını denetledi. Yaş Sebzeciler ve Balıkçılar Odası Başkanı Musa Sarı ile birlikte pazarcı esnafını tek tek ziyaret eden Demirtaş, hem kendini tanıttı hem de denetimlerde bulundu.

Yaş Sebzeciler ve Balıkçılar Odası Başkanı Musa Sarı Pazar ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, mevcut Pazar yerinin artık yetmediğini söylerken, yeni pazaryeri yapılana kadar mevcut pazaryerinde tadilat yapılması gerektiğini belirterek sıkıntıları tek tek sıraladı.

Sarı, "Pazarcılarımızın sıkıntısı büyük. 1800 metre uzunluğunda pazarımız var.16 tane ara var. Zabıta haliyle yetemiyor. Araç parkımız yok. İnsanlar araçlarını park edip de alışveriş yapacak yer bulamıyor. Alt yapımız biraz zayıf, başkanımız söz verdi yapacak. Sorunlar çözülecek ama zaman istiyor, aslında zamanda geçti bir an önce çözülmesi bekleniyor. Pazar maalesef yetersiz. Pazarı taşıyacak büyük alan yok, yer sıkıntısı var. Onun için burada yerinde tadilat yapılması lazım" dedi.

Düzce Belediyesi yeni Zabıta müdürü Muhsin Demirtaş ise, pazaryerinin sıkıntılarını yerinde görmek ve dinlemek için bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Demirtaş, "Pazaryerimizin durumu bellidir. Yeni göreve gelmem sebebiyle hem vatandaşlarla tanışmak hem de eksiklikler varsa yerinde vatandaşlarımızla değerlendirmek, belediye olarak neler yapabiliriz bunu bakacağız" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title