Haberler

Zabıta Ekipleri Fırsatçılara Prim Vermiyorlar

Düzce'ye Sivas'tan gelen ve mağdur olduğunu iddia eden 8 kişilik aile bir gece boyunca Film Platosu'nun olduğu alanda adeta ev kurdular. Bulundukları alandan Düzce Belediyesi'nin kendilerine ev ve kira yardımı yapması karşılığında kalkacaklarını söyleyen göçebeleri zabıta ekipleri oldukları yerden kaldırdılar.

Ramazan ayını fırsat bilen göçebeler, bu durumu lehlerine çevirmek için her yolu deniyorlar. Düzce'ye Sivas'tan gelen ve mağdur olduklarını söyleyen 8 kişilik göçebe ailesi Çay Mahallesi'nde bulunan film platosunun yanında ki boş alana yerleştiler. Geceyi burada geçiren göçebeler sabah karşı Düzce Belediyesi'ne giderek mağdur olduklarını, ev ve kira yardımı istediklerini söylediler. Ancak Düzce Belediyesi yetkilileri ise Sivas'tan gelen bu kişilere yardım yapamayacaklarını ve yapılan araştırmalarda anlattıkları gibi mağdur olmadıklarının tespit edildiğini söylediler. Bunun üzerinde Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Alana giden zabıta ekipleri film platosu yanına yerleşen göçebeleri alarak şehir dışına çıkarttılar. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title