Haberler

Zabıta Ekipleri, Fırınlara Göz Açtırmıyor

Karacabey Belediyesi Zabıt Müdürlüğü Ekipleri gıda üretimi yapılan tesislerdeki kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

Karacabey Belediyesi Zabıt Müdürlüğü Ekipleri gıda üretimi yapılan tesislerdeki kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

Özellikle Ramazan ayı içerisinde fırın ve pastanelerde denetimler gerçekleştiren belediye ekipleri, iş yerlerinde gerçekleştirilen üretimin hem resmi evraklarını inceliyor hem de hijyen standartlarına uyulup uyulmadığını kontrol ediyor. İlçenin tamamında Gıda Mühendisi ve Zabıta eşliğinde gerçekleşen denetimlerde gramaj, hijyen, yetki ve eğitim belgeleri ile iş yeri düzeni ve personelinin kurallara uygunluğu incelenirken bu başlıklara aykırı işletmeler hakkında yasal yaptırımlar uygulanıyor.

Yapılan denetimlerde bu zamana kadar olumsuz bir durumla karşılaşılmadığını belirten Başkan Ali Özkan "Denetimlerimiz Ramazan boyunca devam edecek. Ekiplerimiz bu gibi hassas konulara gerekli itinayı fazlasıyla göstermekte. Ne güzel ki esnafımızda bu bilincin farkında ve bizleri de zor durumda bırakmıyor ve kurallara uyuyor. Bu zamana kadar yapılan denetimlerden yola çıkarak diyebiliriz ki Halkımız gönül rahatlığıyla alışverişini Karacabey'de yapabilir" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karacabey Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title