Haberler

Zabıta Denetimleri Aralıksız Olarak Devam Ediyor

Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Denetim ekipleri, vatandaşların huzur ve güven içerisinde bir Ramazan ayı geçirmesi amacıyla Ramazan öncesi sıklaştırdığı fırın denetimlerini Ramazan ayı boyunca da aralıksız olarak sürdürdü.

Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Denetim ekipleri, vatandaşların huzur ve güven içerisinde bir Ramazan ayı geçirmesi amacıyla Ramazan öncesi sıklaştırdığı fırın denetimlerini Ramazan ayı boyunca da aralıksız olarak sürdürdü.

Denetimlerinde halk sağlığını ön planda tutan Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri vatandaşların üretilen unlu mamullere sağlıklı bir şekilde ulaşarak tüketmelerini sağlamak amacıyla ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Büyük bir titizlikle yapılan denetimlerde, genel temizlik, fiyat tarifesi, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı, sağlık muayene portör kağıtları ve kişisel temizlik kuralları kontrol ediliyor. Fırınlarda yapılan pide, ekmek, simit ve diğer unlu mamullerin üretimlerinin temiz ortamlarda yapılması ve tüketiciye de temiz ve sağlıklı bir ortamda sunulması amacıyla fırınların temizliğine dikkat eden Denetleme Ekibi pişmiş ekmeklerde ve özellikle Ramazan ayı nedeniyle yoğun olarak satışa sunulan pidelerde gramaj kontrolü de gerçekleştiriyor.

Ayrıca edinilen bilgiye göre; özellikle bayram üzeri arttırılan denetimlerde yapılan genel kontrollerde eksikleri tespit edilen bazı işyerlerine idari yaptırım cezalarının uygulandığı öğrenildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title