Haberler

Zabıta Boksör İngiltere'de Dövüşecek

İstanbul Pendik Belediyesi'nde zabıta olarak çalışan 30 yıllık boksör Durmuş Karakuş, İngiltere'de gerçekleşecek olan özel bir organizasyonda İngiliz boksör Tony Louis ile unvan maçına çıkacak.

İstanbul Pendik Belediyesi'nde zabıta olarak çalışan 30 yıllık boksör Durmuş Karakuş, İngiltere'de gerçekleşecek olan özel bir organizasyonda İngiliz boksör Tony Louis ile unvan maçına çıkacak. Zabıta boksör Karakuş, iş dışında kalan vakitlerinde gerçekleştirdiği idmanlar ile 11 Aralık'ta Londra'da gerçekleşecek karşılaşmaya hazırlanıyor.

Pendik Belediyesi'nde 11 yıldır zabıta olarak görev yapan 44 yaşındaki Durmuş Karakuş, 30 yıldır boks ve Kick Boks yapıyor. Şimdiye kadar 60 maça çıkan Karakuş, çeşitli turnuvalarda çok sayıda şampiyonluk elde etti.

Boksör Karakuş, şimdilerde İngiltere'de düzenlenecek olan özel bir organizasyonda İngiliz Boksör Tony Louis ile 11 Aralık'ta gerçekleştireceği unvan maçına hazırlanıyor.

3,5 AYDIR ÇALIŞIYOR

Pendik'teki Şenol Yılmaz Boks Akademi'de 3,5 aydır çalışmalarını sürdüren Durmuş Karakuş, hiçbir maddi destek almadan boks maçlarına katıldığını belirtti.

SPORSEVERLERİ MAÇI İZLEMEYE DAVET ETTİ

Karakuş, açıklamasında "Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde 11 senedir çalışmaktayım. Aynı zamanda boks hayatıma devam ediyorum. İngiltere'nin Londra kentinde Tony Louis ile Frank Ball ve Brian(Gbbu)'nun düzenlemiş olduğu turnuvada unvan maçına çıkacağım. Allah izin verirse kemeri alıp geleceğiz. Ayın 11'inde Pazar günü oynanacak. Biz final maçı olacağımız için herhalde Türkiye saati ile 12'yi bulacak. Tüm sporseverlerin o maçı izlemesini istiyorum dedi.

ZABITALIK İLE BOKSÖRLÜK ARASINDAKİ FARKI ANLATTI

Zabıta Boksör Durmuş Karakuş, zabıtalık ile boksörlük arasındaki farkı ise şöyle özetledi "İster istemez öbür taraf farklı, bu taraf farklı bir dünya. Bizde elimizden geldiğince kavga etmemeye çalışıyoruz.

"TEK DÜŞÜNCEMİZ KEMERİ ÜLKEMİZE GETİRMEK

Organizasyonu düzenleyen yöneticiler ile bir sahil kasabasında tanıştığını dile getiren Karakuş, "İlk önce tereddüt etmişlerdi. 5 gün boyunca benimle ilgilenip antrenman yaptılar. Çok beğendiler. Orada 'kemer maçına çıkabilir misin' diye konuştular. Allah'ın izniyle kemer maçına çıkacağız. Tek düşüncemiz bu kemeri alıp ülkemize getirmek şeklinde konuştu.

İdmanlarına devam eden Durmuş Karakuş, unvan maçı için 8 Aralık Perşembe sabahı İngiltere'ye gidecek.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Londra Pendik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title