Haberler

Zabıta 188. Yaşını Kutluyor

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç, Zabıta Daire Başkanlığını ziyaret ederek memurlara sohbet etti.

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası sebebiyle Şanlıurfa'da görev yapan zabıtalarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç, "Kuruluşunun 188. yıl dönümü münasebetiyle Zabıta Teşkilatımızı ziyaret ettik. 1826 yılında Osmanlı Döneminde kurulmuş olan Zabıta Teşkilatımız, Şanlıurfa'mızda başarılı işlere adım atmaları konusunda çalışmaktadır. Gerek esnaf ziyaretleri ve gerekse de esnaflara karanfil dağıtımıyla bu çalışmalarına şahit olduk. Bundan sonraki süreçte de Zabıta Teşkilatındaki arkadaşlara çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Başkan Vekili Kılıç, Şanlıurfa'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in talimatları doğrultusunda vatandaşa gül vererek anlatan Zabıta Ekiplerinin bilgilendirme çalışmalarına ara vermeden sürdüreceklerini ifade etti.

Daha yaşanılabilir bir Şanlıurfa yolunda esnaflara karanfil veren Zabıtalara, bu kez Nihat Kılıç karanfil vererek haftalarını kutladı.

Zabıta olarak esnafa ceza kesmek yerine karanfil verip, uyarıda bulunarak eksikliklerini asgari düzeye indirmeye çalıştıklarını belirten Zabıta Daire Başkanı Burak Küçük, "Zabıtamızın 188. yılını kutlamak için sağ olsun Başkanımız teşrif edip, bizleri onore ettiler. Başkanımızın ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz. Zabıta bir kentin aynasıdır. Zabıta bir kentin huzurunu ve refahı sağlamak için Belediyenin dışarıda görünen yüzüdür. Bu görünen yüzü Şanlıurfa'da en iyi şekilde göstermek için arkadaşlarımızla gece gündüz demeden canla başla çalışıyoruz. Eksiklerimiz, yanlışlarımız olabilir. Vatandaş da biz de kendi hatalarımızı biliyoruz. Ama bu bağlamda bunları düzeltmek yolunda; ceza yönünde değil, güllerle karanfillerle gönüllerini kazanarak hizmet etmeye çalışıyoruz." diyerek halkın huzuru için çalışmalarının aralıksız sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Nihat Kılıç Şanlıurfa Eylül Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title