Haberler

Yyü'de Yeşillendirme Çalışması

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde (YYÜ) süratle devam eden inşaatların yanında çevre düzenlemesi çalışmaları da başlatıldı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde (YYÜ) süratle devam eden inşaatların yanında çevre düzenlemesi çalışmaları da başlatıldı.

YYÜ'de hızla devam eden alle (yaya) yolu, kütüphane binası ve spor kompleksi inşaatının yanı sıra baharın gelmesiyle çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarına da start verildi. YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ın talimatıyla hız verilen peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında Yeşil Alan Müdürlüğü koordinasyonunda Zeve Yerleşkesinde 20 türden oluşan 10 bin fidan ile 50 bin çiçek toprakla buluşturuldu. YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, Genel Sekreter Prof. Dr. Yusuf Uzun ve öğrencilerin katılımıyla fidan dikimi yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Battal, uzun süredir devam eden kampus peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Hedeflerinin Van'a yakışır yeşil bir kampus olduğuna dikkat çeken Battal, "Son 6 yılda kampusumuzun çehresini değiştirdik. Yeni binalar, sosyal alanlar, kütüphane, spor kompleksi, alle yolu, yeni yemekhane, fakülte binaları, çevre yolu gibi çalışmalarla Zeve Yerleşkemizin çehresini değiştirdik. Bunları yaparken yeşillendirme, ağaçlandırma çalışmalarını da ihmal etmedik. Artık her anlamda Van'ımıza yakışan yeşil ve ferah bir kampus hedefine ulaşmak üzereyiz. Son yaptığımız rötuşlarla bu hedefimize biraz daha yaklaşmış olacağız. Dikilen fidanlarımız hayırlı uğurlu olsun" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Peyami Battal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title