Haberler

Yyü'de "Şiir Günleri" Düzenlendi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından "Şiir Günleri"nin altıncısı düzenlendi.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından "Şiir Günleri"nin altıncısı düzenlendi.

YYÜ Prof. Dr. Cengiz Andiç Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Şiir Günleri" etkinliğinin açılışında konuşan Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zeki Taştan; "Van'da yaşayan şairlerimizle başladığımız "Şiir Günleri"nde daha önce Müştehir Karakaya, Ömer Demirbağ, Metin Barlık ve Muhsin Öztopçu'yu dinlemiştik. Tebrizli konuğumuz Nesir Payeghozar'la bu halkayı uluslararası arenaya taşıdık. Bugün ise beşinci şiir kitabıyla Şair Melih Erzen konuğumuz oldu. En büyük sevincimiz altıncısı düzenlediğimiz bu etkinliğimizde rağbetin ilk günden bugüne hep arttığıdır. Şiire, edebiyata, sanata gösterilen ilgi bizleri oldukça sevindirmektedir. İkinci dönem de bu etkinliklerimiz yeni konuklar ve konularla devam edecektir" dedi.

Etkinlikte Şair Melih Erzen, Divan Şiiri, Halk Şiiri ve modern şiir hakkında bilgi verdikten sonra şiirler okudu. Bu dönemin son etkinliği olan "Şiir Günleri", bahar yarıyılında yeniden başlayacak. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Taştan Karakaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title