Haberler

Yyü'de Bin Fidan Toprakla Buluştu

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) kampüsünde, Ziraat Bankası Van Bölge Müdürlüğü katkılarıyla bin adet fidan dikildi.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) kampüsünde, Ziraat Bankası Van Bölge Müdürlüğü katkılarıyla bin adet fidan dikildi.

Ziraat Bankası Van Bölge Yöneticiliği ve Van merkezdeki şubelerin katkılarıyla YYÜ'de 12 bin metrekarelik alana bin adet mavi ladin fidanı dikildi.

YYÜ Zeve yerleşkesinde gerçekleştirilen fidan dikim töreninde konuşan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, üniversitenin yeşillenmesiyle ilgili güzel bir etkinlik için toplandıklarını belirtti.

Rektör, Battal, "Buradaki ağaçların sponsorluğunu Ziraat Bankamız üslendi. Ziraat Bankamızın özellikle Van Bölge Başkanı öncülüğünde sponsorluğunu üstlendiği bu ağaçları bugün burada diktik. İnşallah bundan sonraki süreçte de benzer şekilde etkinlikler yapacaklarını ifade ediyor Sayın Başkanımız. Bu sebeple başkanımıza ve bütün kurum çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bu önemli bir işbirliğiydi. Almış oldukları ağaçları da buraya diktiğimizde kampüsümüzün girişini zaten şimdiden değiştirmiş oldu. Bundan sonraki süreçte de bunlar gelişip büyüdüğünde güzel bir Ziraat Bankası Ormanı olacak. Bunlar üniversitemizin de çehresini değiştirecek. Ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Ercan Durmuş ise, Ziraat Bankası sosyal projelerinden birinin de ağaçlandırma projeleri olduğunu anımsattı.

Durmuş, şöyle dedi:

"Bizler de, tabi genel müdürlüğümüzün ve personelimizin katkısıyla bu projeyi gerçekleştirdik. Değerli hocamın gayretlerini bildiğimiz için biz de destek olmak istedik. Üniversitemiz için hayırlı olsun."

Törene, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, Prof. Dr. Ahmet Fayik Öner, YYÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Yusuf Uzun, Yeşil Alan Müdürü Gülçinay Başdoğan, akademisyen, öğrenci, YYÜ Genç Tema üyeleri ve Ziraat Bankası Van Merkez Şube Yöneticileri ile banka personeli katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ziraat Bankası Peyami Battal Ercan Durmuş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title