Haberler

Yüzmede Türkiye Şampiyonu Oldular.

Güncelleme:

Çorum İlinde yapılan Türkiye Yüzme yarışmasına katılan Özel Serdivan Kale Okulları 3/A sınıfı öğrencilerinden Beril Ceren Öztürk ve Sinem Atay, Türkiye 1.si olarak büyük başarıya imza attılar.

Şampiyon öğrenciler Atina'da yapılacak Dünya Yüzme Şampiyonasında ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler.

Türkiye şampiyonasında başarılarıyla ilimizin gururu olan minik sporcuların öğrenim gördüğü Özel Serdivan Kale okullarında tören yapılarak şampiyon öğrenciler arkadaşları ve öğretmenleri tarafından büyük coşkuyla karşılanandı. Okul Müdürü Kurtuluş Ergün yaptığı konuşmada; "Öğrencilerimi bu büyük başarılarından dolayı yürekten kutluyorum. Ülkemizi Atina da yapılacak olan Dünya Yüzme yarışmalarında temsil edecek öğrencilerimiz, kazanacakları yeni başarılarla hem ilimizin hem de ülkemizin gurur kaynağı olacaklar. Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen tüm öğretmenlerime, Sakarya Su Sporları Kulübü Antrenörlerine ve sporcularımız üzerinde özel ilgisi ve emeği olan Antrenör İbrahim Atay'a, öğrencilerimizi destekleyen, yetiştiren ve bu gururu bizlere yaşatan Öztürk ve Atay ailelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ceren Öztürk Serdivan Türkiye Çorum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title