Haberler

Yüzme Şampiyonasına Giden Öğrencileri Taşıyan Minibüs Devrildi: 1 Ölü, 17 Yaralı (3)

'minibüs TERS DÖNDÜ' Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'ndeki kazadan sonra ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi'ne getirilen 5 öğrenciden 4'ü kontrol amaçlı tedavilerinin ardından taburcu edilirken, 5 yaşındaki Ceren Bulut Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

'minibüs TERS DÖNDÜ'

Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'ndeki kazadan sonra ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi'ne getirilen 5 öğrenciden 4'ü kontrol amaçlı tedavilerinin ardından taburcu edilirken, 5 yaşındaki Ceren Bulut Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Taburcu olan 10 yaşındaki Nisa Eylül Arbaç, 11 yaşındaki Efetürk Akyol, 13 yaşındaki Nazlıcan Bulut ve 17 yaşındaki Nazlıcan Yangın, Hastane Müdürü Süleyman Çulla'nın evinde konuk edildi.

Kaymakam Ahmet Altıntaş, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Özgür Dehri ve Başhekim Op. Dr. Mustafa Etli çocukları yalnız bırakmazken, öğrencilerin İskenderun'daki aileleriyle sürekli temas kurarak durumları hakkında bilgi verdi. Kaymakam Altıntaş, "Sabah saatlerinde meydana gelen kaza sonrası 5 öğrencimiz Yalvaç Devlet Hastanesi'ne getirilmiş, burada yapılan gerekli tedavi ve tetkiklerin ardından 1 öğrencimiz Isparta Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiş olup, diğer 4 öğrencimiz ise hastane müdürümüzün evinde misafir edilmektedir. Ailelerimizin endişe etmelerine gerek yok" dedi.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Mustafa Etli de kazazede öğrencilerin durumlarının gayet iyi olduğunu aktarırken, Isparta'ya sevk edilen öğrencinin durumunun da iyi olduğunu anlattı.

Öğrencilerden Efetürk Akyol, kaza anında uyuduklarını belirtirken, "Sabaha karşıydı, minibüsümüz bir anda kayarak devrilip ters döndü. Sonra hocamız bize bağırarak dışarı çıkardı. Biz gayet iyiyiz kendimizi korumayı başardık" diye konuştu.

Nisa Eylül Arbaç da kaza sırasında uyuduğunu, aracın devrilmesiyle uyandığını anlatırken, "Biri üzerime düşmüştü. Bize bir şey olmadı gayet iyiyiz" dedi.

Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi'nde tedavisi tamamlanan öğrenciler de taburcu oldu. Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah Aktaş'ın talimatıyla temin edilen Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü'ne ait bir midibüsle öğrenciler 112 ekipleri eskortluğunda Isparta'ya yola çıktı. Öğrencilerin burada konuk edildikten sonra hava şartlarına bağlı olarak Hatay'ın İskenderun İlçesi'ne gönderileceği belirtildi. - Edilirken

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şarkikaraağaç Ceren Bulut Isparta Yalvaç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title