Haberler

Yüzlerce kişi akın etti

Güncelleme:

" Pinhani sahneden para dağıttı"

İsimlerini dedelerinin yazdığı şiirlerde kullandığı takma adından alan, alternatif rock grubu Pinhani, JoyTurk Akustik konserleri kapsamında Next Level Podyum'da 30 Eylül Cuma akşamı sahne aldı.

Son klip parçaları olan "Beni Sen İnandır" ile Ankaralı hayranlarını selamlayan grup, usta sanatçı Neşet Ertaş'ı sahneden anmayı ihmal etmedi. Neşet Ertaş ile tanışmanın kendilerine kısmet olmadığını ancak özellikle İç Anadolu'ya gelince hep Neşet Ertaş şarkıları söylemek istediklerini dile getiren Pinhani, "Bütün konseri Neşet Ertaş şarkıları ile tamamlayabiliriz" dedi. Konserin son bölümünde izleyicilerin arasına Sinan Kaynakçı hep birlikte "Fidayda" şarkısını söyleyerek dans etti. Grubun solisti Sinan Kaynakçı konser süresince beş ayrı enstrüman ile performans sergiledi. "Bir Elmanın Yarısı" şarkısı ile coşkuyu zirveye taşıyan grup, sahneden yüzlerce dinleyicinin üzerine para saçtı. Dinleyiciler ile eğlenen Pinhani, enerjileri ile hayranlarından tam not aldı.

"Mor Ve Ötesi Ankara'da esti"

Next Level JoyTurk Akustik konserlerine tüm hızıyla devam ediyor. Türk rock müziğinin en sevilen gruplarından Mor Ve Ötesi, Next Level Podyum'da 1 Ekim Cumartesi akşamı sahne aldı.

Eski şarkılarından "Sevda Çiçeği" parçası ile Ankaralı hayranlarını selamlayan grup, performansı ve sevilen parçaları ile izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Nitelikli söz ve şarkı yazımları, sıra dışı konser performanslarıyla dikkat çeken grup, 1996 yılında başlayan müzik yolculuğunda bu sene, 20. Yılını kutluyor.

Next Level, JoyTurk Akustik konserleri kapsamında birbirinden değerli sanatçıların konserlerine ev sahipliği yapan Next Level sahnesi, JoyTurk Akustik konserlerinin kapanışını 8 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de Emre Aydın ile yapacak.

Pinhani: Alternatif rock grubu olarak tanınan Pinhani Grubu 5 Nisan 2004 yılında kuruldu. İki kuzenin kurduğu grup isimlerini dedelerinin yazdığı şiirlerde kullandığı takma adından alıyor. Yedi kişi olarak müzik hayatlarına devam eden grup üyeleri 2004'den bu yana beş adet albüm çıkardı. İsimlerini Kavak Yelleri dizisinin müziklerini yapan grup dize çalışan şarkıları ile isimlerini duyurdu. En çok sevilen şarkıları; "Hele Bi Gel", "Ben Nasıl Büyük Adam Olucam", "Sevmekten Usanmam"

Mor ve Ötesi: Grup, 1995 yılında Kerem Kabadayı, Harun Tekin, Derin Esmer ve Alper Tekin tarafından kuruldu. Kendi bestelerinden oluşan "Şehir" isimli ilk albümlerini 1996 yılında yayınlayan grup, ilk konserlerini Ankara'da ODTÜ'de gerçekleştirdi. Derin Esmer gruptan ayrıldıktan sonra Kerem Özyeğen ile yoluna devam eden Mor ve Ötesi, toplamda 11 albüm ile 2016 yılında müzik kariyerlerinde 20. yıllarını kutluyor. Şehrazat bestesi "Yaz Yaz Yaz" şarkısı ile 2003 yılına damga vuran grup, Çağan Irmak imzası taşıyan "Mustafa Hakkında Herşey" filminin müziklerini hazırladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mor Ve Ötesi Neşet Ertaş Pinhani Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title