Haberler

Yüzlerce Kamyon Çamura Saplandı

Güncelleme:

ÇORUM ve çevre illerde çiftçilerin söktüğü pancarı şeker fabrikasına teslim etmek isteyen yüzlerce kamyoncu, Çorum Şeker Fabrikası yanında kendilerine gösterilen alanda sıra beklerken "yağmur" ve "çamur" sürprizi ile karşılaştı.

Fabrikanın girişinde kendilerine ayrılan alanda sıra bekleyen kamyoncular, çamur deryasına dönen yerde büyük bir olumsuzlukla karşı karşıya kaldı. Çorum'da Pazar gününden itibaren etkili olan sağanak yağış, Çorum Şeker Fabrikası etrafını adeta "çamur" deryasına dönüştürdü. Fabrika yetkilileri tarafından sıra için toprak zemin üzerinde sıraya konulan kamyoncular, alanın çamur deryasına dönmesi üzerine büyük şok yaşadı.

KAMYONLAR TRAKTÖRLERLE ÇEKİLİYOR

Yüzlerce kamyoncunun uzun kuyruklar oluşturduğu bölgede çamura saplanan kamyonlar, traktörler yardımı ile çamurdan çekilmeye çalışılıyor. Tonlarca ağırlıktaki pancar yüklü kamyonların hareket ettikleri sırada kaydıkları görülüyor. Bazı kamyonlarda devrilme tehlikesi yaşıyor.

ŞOFÖRLER ODASINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, kamyoncu ve nakliyatçıların yaşadığı sorun üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Şahin, açıklamasında, fabrika yetkililerini göreve davet etti. Daha öncede aynı sorunlara ilişkin çözüm aradıklarını ifade eden Tahsin Şahin, çamur deryasına dönen alanda biran önce kumlama çalışması yapılmasını istedi.

TUVALET OLMAYIŞI ÇORUM'UN AYIBI

Daha öncede bölgeye giderek esnafların yaşadığı sıkıntıları yerinde gördüklerini ifade eden Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, yüzlerce insanın günlerce sıra beklediği bir ortamda tuvalet ihtiyaçlarını giderecek bir alan dahi olmamasını "Çorum'un bir ayıbı" olarak nitelendirdi. Şahin, sorunların çözümü noktasında fabrika yetkililerini göreve davet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çorum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title