Haberler

Yüzlerce Araç Balıkesir-Edremit Yolunda 16 Saattir Mahsur

Balıkesir-İzmir karayolu trafiğe kapanınca trafik ekiplerinin Edremit istikametine yönlendirdiği yüzlerce araç Edremit-Balıkesir yolu arasında mahsur kaldı.

Balıkesir Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi yeterli çalışma yapmayınca bu yolda da binlerce kişi 16 saattir yardım bekliyor. Yardım bekleyenler arasında aracının yakıtı biten sürücüler ve içinde çocukların bulunduğu onlarca araç var.

Salı günü itibariyle bölgede etkili olan kar yağışı nedeniyle Balıkesir Edremit Karayolu Amas Çakılı mevkiinde trafiğe kapandı. Gece saatlerinden itibaren İzmir Balıkesir yolunun kapanmasıyla Edremit üzerinden İzmir’e gitmek için yönlendirilen araçlar Havran ilçesi Amas Çakılı mevkiinde mahsur kaldılar. Kar kalınlığının yolda 15 santimetreyi geçmesi ve bazı araçların kayarak yol kapatması nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Yüzlerce aracın beklediği yolda bazı vatandaşların yolun geri kalan 15 kilometrelik kısmını yürüyerek geçmeye çalıştıkları gözlendi. Onlarca otobüs, kamyon ve yüzlerce otomobilin mahsur kaldığı bölgede bazı araçların yakıtının bitmesi dikkatleri çekti.  Vatandaşlar araçlarının içinde yaklaşık 16 saatten beri kurtarılmayı beklediklerini ifade ettiler. 

Havran Kaymakamlığı ve Havran Belediye’sinin yanı sıra Edremit Belediyesi’de bölgeye ağır iş makineleri gönderdi. Ayrıca Edremit Orman İşletme Müdürlüğüne ait grayder ise yolun bir bölümünü açık tutabilmek için yoğun bir çaba harcıyor. Mahsur kalanların arasında onlarca çocuk ve bebeğin de olduğu dikkatleri çekiyor.

Mahsur kalan vatandaşlar Balıkesir Valiliği ve Büyükşehir ekiplerinin yeterli çalışmayı yapmadığını ifade ederken, yetkilileri göreve çağırdılar.

EMRAH ELMAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (2)

suat ilikcioglumobilWeb@haberler.com:

Balıkesir Belediyesi ve ilçe belediyeleri maalesef yerel yöneticilikte sınıfta kaldılar. Doğu belediyeleri batıdan çok daha gelişmiş ve vatandaşlarına daha duyarlı. Her sene kar yağsaydı ne yaparlardı acaba

0
0
yanıtYanıtla
okan elibol:

bizde orada saatlerce mahsur kaldık vbe aldığımız cevap o yolun kar temizleme işini özel bir şirkete verdiklerinden dolayı karayolları müdahele edemezmiş. gece 3 den ertesi gün akşam üstü 4 e kadar mahsur kaldık hiç ilgilenen olmadı ve kumanya v. b. de dağıtan olmadı ayrıca olaya müdahele eden trafik polisi de yeterince ukala bir şekilde davranıp insanları tersliyordu.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title