Haberler

Yüzen Ahır'a Büyük Tepki

Güncelleme:

Balıkesir'e herr gelişinde yaydığı koku nedeniyle vatandaşların tepkisine neden olan ve 'Yüzen ahır' olarak adlandırılan canlı hayvan gemisi, Çelebi Limanı'na yanaştı.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, her gelişinde yaydığı koku nedeniyle vatandaşların tepkisine neden olan ve 'Yüzen ahır' olarak adlandırılan canlı hayvan gemisi, Çelebi Limanı'na yanaştı. Panama bandıralı Zein-1 adlı geminin taşıdığı besicilere dağıtılacak 6 bin 491 büyükbaş hayvanın tahliye işlemlerinin başlamasıyla kokunun daha da artması bekleniyor.

DANA YÜKLÜ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın izniyle Türkiye'nin değişik bölgelerindeki besiciler için ithal edilen canlı hayvanların gümrük işlemlerinin yapıldığı Bandırma Çelebi Limanı'na Urguay'dan ithal edilen 6 bin 491 adet 4 aylık danayı taşıyan Panama bandıralı Zein-1 adlı geminin yanaşması tartışmalara neden oldu.

GEÇTİĞİ YERİ KOKUTUYOR

Geçen haziran ayında 9 bin 250 büyükbaş hayvanın tahliyesi sırasında Bandırma'yı kötü kokuların sarması tepkilere neden olmuştu. Kokuya tepki gösteren doktorlar maske takarak Çelebi Limanı önünde basın açıklaması yapmış, hava kalitesinin bozulmasından rahatsız olduklarını dile getiren Balıkesir Tabipler Odası Bandırma Temsilcisi Dr. Selim Panç, 150 bin nüfuslu kentin ahır gibi kokmaya başladığını ve kimsenin Bandırma'nın havasını kirletmeye hakkı olmadığını söylemişti.

ETKİSİ 6 GÜN SÜRECEK

Aynı durumun Zein-1'in 6 gün sürecek tahliye işlemleri sırasında yaşanması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Balıkesir Bandırma Çelebi Yaşam Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

SinopluMobil-IOS:

Oh mis gibi o kokularda büyüdük

51
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YEMESİNİ BİLİYONUZ YA ETLERİ LÖKEŞE GİBİ DALLAMALAR. . .

18
2
yanıtYanıtla
mehmethan:

Ne olduğu belli olmayan hayvanları ithal edeceğine, ÜLKENDEKİ ÜRETİCİYİ DESTEKLE. ÜRETİMİN ARTMASINI SAĞLA. MİLLET YERLİ KULLANSIN. BEYİN YOK Kİ BEYİNSİZ YARATIKLARDA.

13
6
yanıtYanıtla
Kırımlı:

25 yıl evvel kendi kendine yetebilen 7 ülkeden biriyken bugün hayvan ithal eder olduk.ne olduk biz böyle ya?

19
0
yanıtYanıtla
antichpli:

Bunlar uygar medeniyet görmüş sığırlar koklayın bakayım

15
1
yanıtYanıtla
MeraklıMobil-IOS:

Mis gibi taze tezek

15
1
yanıtYanıtla
ferhatMobil-ANDROID:

nuhun gemiside yüzen ahırdı ozaman.oda hayvan tasıdı.ne kotu yakıstırma yapmıslar

13
3
yanıtYanıtla
OKU:

Boktan yapilan parfumleri koklarsiniz boku koklamazsiniz cok oldunuz amaa

13
2
yanıtYanıtla
sadi:

bunlar gecen gemıden rahatsız ya ıcındekı murettebat ne yapsın

12
1
yanıtYanıtla
Dr JivagoMobil-IOS:

Canlısının kokusu bile sizi rahatsız ediyorsa ölüsünü neden yiyorsunuz. Hayvanlara Zulüm etmemek ve kendi Sağlığınız için et yemeyin lutfen.

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title