Haberler

Yüz Tanımlama Sistemi PKK'lıyı Teşhis Etti

Güncelleme:

IŞİD ile girdiği çatışmada yaralandıktan sonra tedavi için Diyarbakır'a getirilen kişinin, yüz tanımla sisteminde PKK mensubu olduğu ortaya çıktı.

Suriye'nin Kobani bölgesinde terör örgütü IŞİD ile girdiği çatışmada yaralandıktan sonra tedavi için Diyarbakır'a getirilen ve yüz tanımla sisteminde PKK mensubu olduğu ortaya çıkan 1 kişi, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

PKK MENSUBU OLDUĞU BELİRLENDİ

Kobani'de IŞİD militanları ile girdikleri çatışmada yaralandıktan sonra tedavi için Diyarbakır'a getirilen S.A. isimli şahsın polis ekiplerince yapılan soruşturmasında PKK mensubu olduğu belirlenerek gözaltına alındı.

YÜZ TANIMLAMA SİSTEMİYLE BELİRLENDİ

Yüz tanımlama sistemiyle yapılan araştırmada, PKK'lı olduğu belirlenen S.A., Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından akşam saatlerinde adli makamlara sevk edildi. 2009 yılından bu yana PKK adına kırsalda silahlı faaliyet yürüttüğü belirlenen S.A., savcılıkta alınan ifadesinin ardından tutuklama talebiyle sevk edildiği nöbetçi mahkemede "Devletin birliği ve ülke bütünlüğünü bozma", "Silahlı örgüt kurma ve yönetme" ile "Silahlı Örgüt adına suç işleme" suçlarından tutuklanarak Diyarbakır D Tipi Cezaevine konuldu.

AYNI SİSTEM DAHA ÖNCE DE KULLANILMIŞTI

Öte yandan, geçtiğimiz gün yüz tanımlama sistemiyle PKK'nın Diyarbakır bölge sorumlusu olduğu belirlenen S.D. yaralı olarak götürüldüğü Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yakalanmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kobani Suriye Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

KEKOWA:

kobanidekilerin hepsi pkklı zaten bunu herkes biliyor

46
3
yanıtYanıtla
sibel:

nursuz ve meymenetsiz suratları 1 km öteden bile belli oluyor.

18
1
yanıtYanıtla
el curdo:

adam pkk li degil. kobani ye geri yollayin misafir edemeyecekseniz

5
5
yanıtYanıtla
HALİL:

SEVMEDİGİNİZ Bİ DEVLETİN NEDEN HASTANESİNE GELİYORSUNUZ VATAN HAİNLERİ. CEHENNEMİN DİBİNDE TEDAVİ OLUN. . .

7
1
yanıtYanıtla
ahmet:

tanıma sistemine gerek yok yolda gör pkk lımı degilmi anlasılıyo

1
0
yanıtYanıtla
canberk:

vatan hainliği yapın zorda kalınca gelip kurtar beni deyin bu ne yüzsüzlük bunların yatacak yeri yok yedikleri her lokma, içtikleri su haram türkiye olmasa ne yapacaklardı ben söyleyeyim hayvan gibi acı içinde öleceklerdi çünkü bu tür guruplar yaralıları sevmez ya öldürür yada ölüme terk eder. . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title